Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az utánpótlásé lesz a pálya

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. szeptember 06. 16:00
Az utánpótlásé lesz a pálya
Kézilabda négyes tornát rendez a Gyulasport NKft. szeptember 9-én

U14-es utánpótlástornát rendez a Gyulasport NKft. szeptember 9-én. A felkészülés jegyében négy csapat néz majd szembe egymással a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

A rendező gárda mellett a Felföldi ISE, a Gyomaendrődi NKSE és a Békési NKTE együttesei lépnek pályára. Az U14-es korosztály képviselői kétszer húszperces mérkőzéseken tesztelhetik tudásukat.

A torna megrendezésének célja a bajnokságban szereplő csapatok erőviszonyainak feltérképezése, a csapatok felkészültségi állapotának megismerése, a lehetséges gyengeségek felismerése és a hibák kijavítása.

A Czoldán Csilla vezette fürdővárosi gárda még a felkészülés erőnléti szakaszában áll, de a fiatal vezetőedző így is sokat vár együttesétől.

– A felkészülésünk nagy részét az erő- és állóképesség fejlesztés tette ki eddig, ezért kevesebb idő jutott a technikai és taktikai képzésre. A tornán azt várom a csapattól, hogy gyors támadásokat vezessen és sokat fusson. Talán ebben jobbak leszünk ellenfeleinknél – értékelt Czoldán Csilla.

A Gyulasport NKft. U14-es csapata a kézilabda-gyermekbajnokság Badó László-régiójában kezdi majd meg a bajnoki küzdelmeket szeptember 16-án.

Az U14-es együttesek tornája 9 órakor kezdődik a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)