Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Táncos mulatsággal búcsúztatták a nyarat a Béke téren

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2018. augusztus 31. 13:45
Táncos mulatsággal búcsúztatták a nyarat a Béke téren
Lampionos estet tartottak a Napfény Nappali Központban

A Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézménye nyárbúcsúztató lampionos estet tartott augusztus 30-án a Napfény Nappali Központban. A batyus vacsorával egybekötött zenés mulatságon a központ tagjai és dolgozói közösen emlékeztek vissza a nyár legjobb pillanataira.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Kiss Szabolcs, a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézményének vezetője köszöntőjében elmondta, az első alkalommal megrendezett esten a közösség tánccal és zenével búcsúztatja a nyarat.

A rendezvényen jelen volt Kiss Tamásné is, aki a körzet képviselőjeként minden évben jelentős összeggel támogatja a Béke téri telephely fejlesztését.

A meghívottak a megterített asztalok mellett beszélgettek, a bátrabbak pedig táncra is perdültek a Házse Tibor által előcsalogatott dallamokra.

– Szeptember közeledtével azt gondoltuk, jó volna, ha az intézmény dolgozói és tagjai terített asztal mellett, közösen emlékeznének vissza az unokákkal vagy a közösséggel eltöltött pillanatokra – mondta a rendezvényről Kiss Szabolcs.

GYULAI HÍRLAP • 2018. augusztus 31. 13:25
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)