Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nyárzáró partira tombolt a fürdőváros

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2018. augusztus 27. 14:28
Nyárzáró partira tombolt a fürdőváros
A Park-diszkók hangulatát idézte meg Mult Róbert, Kocsis József és Ravasz Attila

A Gyulai Nyár rendezvénysorozat utolsó, augusztus 25-i állomásán a 90-es évek egyik meghatározó zenei helyszíne elevenedett meg. A Park-diszkók hangulatát Mult Róbert, Kocsis József és Ravasz Attila hozták vissza a vár tövébe.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Az este történelmi jelentőségű volt, hiszen a fürdővárosi diszkóélet három nagy öregje még soha nem állt egy színpadon. Ahogy azt a lemezlovasok megjegyezték, fura érzés közösen állni a keverőpult mögött, főleg úgy, hogy vannak arcok, amelyeket a kilencvenes években a pult előtt láthattak.

A buli első részében a gyermekes nosztalgiázóké volt a táncparkett, ám ahogy haladt a buli a késő éjszakába, úgy érkeztek meg az igazi bulibárók és bulihercegnők. A forró hangulatú estén a kilencvenes évek meghatározó dalai kerültek elő a lemeztáskákból, a tömeg pedig egy emberként élte újra a holdjárók és a glitteres felsők éveit.

A hangulatos nyárzáró este kifulladásig tartotta buliban a nosztalgiára szomjas partiarcokat, akik tele szívták magukat az East 17 és Captain Jack fűszerezte korszakkal.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)