Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megalakult az Összefogás Gyula-Szanazugért Egyesület

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2018. augusztus 27. 15:25
Megalakult az Összefogás Gyula-Szanazugért Egyesület
A szervezet korszerűsíteni és szépíteni szeretné a városrészt

alt norbert és kovács ágnes

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

A bicikliút korszerűsítése és a terület megközelíthetőségének javítása is a céljai között szerepel az Összefogás Gyula-Szanazugért Egyesületnek, amely nemrégiben alakult meg. A részletekről Kovács Ágnest, a szervezet elnökét kérdeztük.

Kovács Ágnes elmondta, hogy a közelmúltban létrehoztak egy csoportot a Facebookon a Szanazugban élők számára, ekkor fogalmazódott meg bennük az egyesület megalapításának ötlete. Elsődleges céljuk, hogy fejlesszék és szépítsék Szanazugot, ugyanis egyre többen választják lakóhelyül a külterületet.

Az elnöktől megtudtuk, az ötlettel megkeresték Alt Norbert alpolgármestert, a körzet képviselőjét, majd egy alakuló ülést tartottak, ahol meghatározták az elsődleges célokat. Ezek közé tartozik a Szanazugba vezető kerékpárút fejlesztése, a területen már szemeteseket is kihelyeztek. Emellett szeretnék cseréptörmelékkel leszórni az utcákat, hogy a téli időszakban is könnyen megközelíthessék a lakók az otthonaikat.

Kovács Ágnes hozzátette, hogy az egyesülethez bárki csatlakozhat, aki Szanazugban él, a következő gyűlésüket pedig valamikor szeptemberben tartják.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)