Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nagy Natália dedikál a Gyulai Várfürdőben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2018. augusztus 06. 17:25
Nagy Natália dedikál a Gyulai Várfürdőben
A színésznő és párja visszatérő látogatói a gyulai fürdőnek

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Nagy Natália már évek óta Gyulán tölti a nyarakat, idén is itt dedikálja két mesekönyvét és hangoskönyveit. A L'art pour l'art társulat egykori tagjával arról beszélgettünk, hogy miért a fürdővárost választotta nyári dedikálása helyszínéül. 
 
– Nagyon szeretem Gyulát, az egyetlen baj vele az út idáig. Gyönyörű a fürdő a parkkal, az Almásy-kastélyba pedig teljesen beleszerettem. Minden hétvégén itt vagyunk, dedikálom a könyveket, beszélgetek a fürdőzőkkel. Olykor Nemere István is csatlakozik hozzánk – részletezte.
 
Lapunknak azt is elárulta, hogy a gyulai strandon töltött időt csak a munkára szánja, de esténként sokszor körülnéz a fürdővárosban, ahová mindig szívesen jár vissza. Kérdésünkre azt is elmondta, hogy ezúttal két mesekönyvet hozott a gyulai strandra.
 
 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

– Az egyik közülük a Nap születésnapjáról szól, a másik pedig egy színes lufitársaságról. Szórakoztatni akartam a könyvekkel, amelyeknek része lett a humor is. Tanítani nem kifejezetten akartam, de mivel az egyik könyv a Napról szól, egy kicsit a csillagászatot is tanulmányozhatják a gyerekek általa. Az egyik kiadványt versben írtam meg, ezt már az apróságok is szokták szeretni, felső korhatár pedig természetesen nincs – árulta el Nagy Natália. Hozzátette: a Gyulára hozott könyvek boltokban nem kaphatók.
 
A szerzővel egészen augusztus 20-ig találkozhatnak a Gyulai Várfürdő látogatói. A színésznő a nyári főbejárattal szemben lévő standnál dedikál. 
 
Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)