Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Itt a legfrissebb Gyulai Hírlap! Megújul az elkerülő! Elesésjelző! 170 millió a gyulai óvodákra!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2018. július 19. 15:30
Itt a legfrissebb Gyulai Hírlap! Megújul az elkerülő! Elesésjelző! 170 millió a gyulai óvodákra!
Lapunk ajánlott minden gyulainak, minden héten, s recept nélkül is kapható

A friss Gyulai Hírlapban hírt adunk arról, hogy a jövő hét elején megkezdődhet a 44-es főút 1,8 kilométeres szakaszának és a Kétegyházi úti körforgalomnak a felújítása. A munkálatok várhatóan október közepéig tartanak. Címlapfotónk a Gyulai Nyár programsorozat nyitó délutánján készült. Az eseménysort szervező Erkel Ferenc Nonprofit Kft. a település számos pontján szórakoztató és zenei programokkal várja az érdeklődőket. Arról is írunk, hogy 170 millió forintot nyert el óvodafelújításra a gyulai önkormányzat. Az összegből a törökzugi, a galbácskerti és a Széchenyi úti óvodát korszerűsítik. Lapunkban arról is beszámolunk, hogy új segélyhívó eszközt vehetnek igénybe a fürdővárosi idősek. A készülékről Kiss Szabolcs, a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézményének vezetője beszélt lapunknak. Heti lapszámunkban interjút közlünk Kun Miklóssal, a Gyulai Várfürdő igazgatójával, és megszólaltatjuk Görgényi Ernő polgármestert, akit az önkormányzati cégek helyzetéről és a beruházási tervekről kérdeztük. Az újságból természetesen a sport, a jegyzet és az állandó rovatok sem hiányozhatnak.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

A Gyulai Hírlapot saját kézbesítőink viszik el az önök által megadott lakcímre hétről hétre. Előfizetőink már szerdán este kézbe vehetik és olvashatják a friss Gyulait! Az előfizetésnek más előnye is van, arról nem is beszélve, hogy előfizetve 33 forinttal olcsóbb egy lapszám. A Gyulai Hírlapra egy kerek esztendőre csupán 3500 forintért fizethet elő. Lapunk ajándéknak sem utolsó! Ha az előfizetéssel kapcsolatosan kérdése lenne, hívja Csepregi Brigittát a 06-30-627-6889-es számon.

A Gyulai Hírlap legfrissebb száma 100 forintért megvásárolható szerkesztőségünkben (Gyula, Városház utca 20.), illetve az alábbiakban felsorolt elárusítóhelyeken: Volt V Nővérek (Szent István u. 32.), Tópart ABC (Pósteleki út 22/a), Híd utcai élelmiszerbolt (Híd u. 4.), buszpályaudvari nonstop (Vásárhelyi Pál utca), Paradicsomi nonstop (Liliom köz), Gyulai Várfürdő, büfé (Várkert u. 1.), Kiss diszkont (Nagyváradi út 50.), Narancs ABC (Kazinczy út 1.), Kékszilva ABC (Dobozi út 14.), vasútállomás, újságos (Budrió 16. II/5.), Diófa ABC (Diófa u. 32.), Gabingo (Liliom köz), Élésker szupermarket (Kossuth Lajos tér 5.), Paradicsomi Élésker ABC (Temesvári út 173.), Budrió ABC (Béke sgt. 71.), Gyulavári COOP ABC (Széchenyi u. 53.), Nagyváradi úti COOP ABC (Nagyváradi út), Törökzugi COOP ABC (Budapest krt. 1.), piaci lottózó (Honvéd utca), Idesüss Pékség (Tomcsányi utca), IQ Könyvesbolt (Kossuth tér), Kossuth téri dohányboltBéke sgt.-i élelmiszerbolt (Béke sgt. 9–11.), kórházi újságos pavilonTörökzugi Kiss ABCtörökzugi dohányboltbuszpályaudvari újságos pavilon (Vásárhelyi P. u. 2.), Béke sgt.-i újságos (Béke sgt. 12.), MOL-kút (Csabai út 5.), Shell-kút (Vértanúk útja), Tesco (Csabai út), Interspar (Kétegyházi út).

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)