Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Régi idők focija

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. július 01. 11:00
Régi idők focija
A Köröstáj Magán SE volt játékosai Mészáros Péterre emlékeztek

Immár hetedik alkalommal gyűltek össze a Gyulai Köröstáj MSE csapatának volt futballistái június 30-án. Az egykori játékosok családi focinappal emlékeztek a csapatra és Mészáros Péterre, az egyesület egykori kitűnő szakemberére. 

Közös kép a derbi előtt

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A máriafalvai sportembernek 2014-ben emléktáblát is emeltek szűkebb hazájában. A gyulai labdarúgás meghatározó alakja maga is labdarúgóként léphetett pályára, később edző majd sportszervező minőségében vezette szeretett egyesületét, amelyet egészen 1997-ig igazgatott.

A sportnapra a játékosok családjukkal együtt érkeztek, így igencsak bő létszám gyűlt össze az Id. Christián László Városi Sporttelepen. A két csapat tagjai a barátságos mérkőzés kedvéért újra elő vették focitudásokat, hogy immár hetedik alkalommal emlékezzenek meg a régi idők focijáról.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A pályára lépő játékosok megmutatták, hogy nem kopott meg labdakezelésük, hiszen igencsak fordulatos derbi kerekedett a sporttelep centerpályáján. A spílerek többsége hétről hétre a városi focibajnokságban veszi fel a stoplist, ami garancia volt a látványos mérkőzésre.

A családok szurkolása mellett lejátszott emlékcsata végén a közös vacsora és az elmaradhatatlan közös sztorizgatás sem maradhatott el.

GYULAI HÍRLAP • 2018. július 01. 11:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)