Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Zumbás napot tartottak a Gyulai Várfürdőben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2018. július 01. 09:00
Zumbás napot tartottak a Gyulai Várfürdőben
Flashmob, közös tánc és sztárvendég is várta a víziparadicsom vendégeit

Minden az egészséges életmódról és a mozgásról szólt a Gyulai Várfürdőben június 29-én és 30-án. A víziparadicsom flashmobbal, közös tánccal és sztárvendégekkel készült a mozgás szerelmeseink.

Claudiu Gutu pörgette fel a mozgás szerelmeseit a gyulai várfürdőben

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Az eseménysorozat nyitásaként Czanik Balázs, a Capoeira aerobik atyja hozta el a fitness örömét a fürdővárosba. A jeles napon zumba, aerobik és fittkid bemutatók készítették elő a hangulatot, majd szórakoztatják Czanik Balázs mutatta meg a Capoeira aerobik alapjait. A nyereményjátékokkal kísért show után Szeblák Máté bulis Zumbája zárta az első napot.

A szombati nap egy flashmobbal, vagyis a tömegeket megmozgató egyforma koreográfiát tartalmazó tánccal indult, amelynek az Almásy-kastély parkja adott otthont. A folytatásban a zumba újra beköltözött a Gyulai Várfürdőbe, hiszen a Zita Dance Fitness, azaz Dóczi Zita és Stefanovits Balázs ajándékozta meg a mozgás rajongóit egy fergeteges latin zumba órával.

A rendezvény tetőpontját Claudiu Gutu, Master Class oktató fergeteges zumbázása zárta, ahol a nemzetközileg elismert tréner a ritmus szerelmeseivel közösen táncolta át a délutánt.

GYULAI HÍRLAP • 2018. július 01. 09:00
Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)