Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nagyot futottak a kutyusok a Sióréti Lovascentrumban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. június 24. 13:00
Nagyot futottak a kutyusok a Sióréti Lovascentrumban
A legügyesebb agilitysek versenyeztek a IV. Ferbonex Kupán

A Sióréti Lovascentrum adott otthont IV. Ferbonex Kupának június 23-án. Az egész napos versenynapon közel száz induló száguldotta végig a pályát.

Egész napos verseny várta a legügyesebb négylábúakat és gazdáikat

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége által engedélyezett és jóváhagyott versenyen négy különböző szint várta a mini, midi és maxi méretű kutyusokat, akik ezúttal is saját magukkal és az idővel futottak versenyt.  

A szervezők a kutyusok mellett a gazdákra is gondoltak, hiszen a verseny alatt büfé is várta őket, és közös ebédre is volt lehetőség. A megmérettetés pihenő versenyzői a lovasközpont zöldjében lazíthattak a futamok között.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

– Úgy gondolom, hogy igazán sikeres napot töltöttünk el, több, mint 200 futamot nézhettünk meg és minden kategórában születtek dobogós helyezések. Újdonságként bevezettünk egy bulifutamot, ahol Magyarországon egyedülálló módon lehetőség volt a nevezési díjak visszanyerésére. Szerettünk volna a versenyzők számára a legjobb körülményeket és egy olyan napot biztosítani, amire szívesen emlékeznek vissza. Nagyon szépen köszönöm férjemnek, a Ferbonex Kft. tulajdonosának a segítségét és a Royal Canin bőséges felajánlását – értékelt Balogh-Nagy Réka főszervező.

Eredmények:

Kezdő jumping mini: 1. Molnár Nikolett és Zoey, 2. Bajnok Alexandra és Smokie, 3. Pribojszki Brigitta és Rodin. Kezdő jumping midi: 1. Fábián Mariann és Freyja, 2. Gere Zoltán és Bosco, 3. Csenki Vivien és Mendy. kezdő jumping maxi: 1. Számfira Eszter és Zoé, 2. Vágó Judit és Ory, 2. Kovács Andrea és Unique, 3. Berta József és Ziggy. kezdő jumping mini 2.: 1. Molnár Nikolett és Zoey, 2. Bajnok Alexandra és Smokie, 3. Pribojszki Brigitta és Rodin. kezdő jumping midi 2.: 1. Fábián Mariann és Freyja, 2. Gere Zoltán és Bosco, 3. Csenki Vivien és Mendy. kezdő jumping maxi 2.: 1. Vágó Judit és Ory, 1. Tóth Bettina és Dazzling, 2. Kovács Andrea és Unique, 3. Sprőber Dóra és Dalma.

A1 mini: 1. Csenki Vivien és Jessyka, 2. Baráth Orsolya és Maya, 3. Ötvös József és Ani. A1 midi: Ficzere Csenge és Rozi, 2. Balogh Dóra és Zila. A1 maxi: Kiss Nikolett és Kenzo, 2. Bokor Aranka és Aida, 3. Hegedűsné Rostás Katalin és Marley.

Open jumping mini: 1. Pataki Mónika Brigitta és Spkiy, 1. dr. Hajagos-Tóth Judit és Muffin, 2. Baráth Orsolya és Maya, 3. Glant Nóra Dóra és Csele. open jumping midi: 1. Rácz Beáta és Tréfi, 2. Magony Nikoletta és Kesszi, 2. Juhász Zsófi és Melange, 2. Tóth Bettina és Kenza, 3. Szappanos Petra és Dakar. open jumping maxi: 1. Káli Anita és Nash, 2. Bakos Zoltán és Bözsi, 3. Hámori Péter és Füli. open jumping: 1. Tóth Bettina és Kenza, 2. Juhász Zsófi és Melange, 3. Mesits Viktória és Kira.

A2 mini: 1. Balogh-Nagy Réka és Gioia. A2 midi: 1. Juhász Zsófi és Melange, 1. Papp Dóra és Izzy, 3. Mesits Viktória és Kira. A2 maxi: 1. Komódi Attila és Envee, 2. Rácz Beáta és Baltazár, 3. Juhász Zsófi és Latte. A2: 1. Horváth Tünde és Bambi, 2. Mesits Viktória és Kira, 3. Juhász Zsófi és Melange.

A3 mini: 1. Glant Nóra Dóra és Csele, 2. dr. Hajagos-Tóth Judit és Muffin, 3. Börcsök József és Ribizli. A3 midi: 1. Rácz Beáta és Tréfi, 2. Szappanos Petra és Dakar, 3. Takács Gizella és Cukkini. A3 maxi: Káli Anita és Cube, 2. Bokor Aranka és Mázli, 3. Hámori Péter és Füli.

Bulifutam mini: 1. Palyik-Lukács Anett, 2. Börcsök József és Ribizli, 3. Ferencz Dezső és Teó. bulifutam midi: 1. Havasi Zsolt és Bogi. bulifutam maxi: 1. Bakos Zoltán és Bözsi, 2. Hámori Péter és Füli, 3. Csercsa-Fái Nikolett és Ferkó.

GYULAI HÍRLAP • 2018. június 24. 16:44
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)