Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Pályaavatóval nyitották meg hivatalosan a Gyula Opent

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. június 12. 10:00
Pályaavatóval nyitották meg hivatalosan a Gyula Opent
A profi teniszverseny a főtábla küzdelmeivel folytatódott

A gyulai Id. Christián László Sporttelep pályáin zajló 25 ezer dolláros profi teniszverseny hivatalos megnyitójára voltak hivatalosak a sajtó képviselői június 11-én. A Gyula Open hétfői játéknapján a klub két új teniszpályáját is átadták.

Vincze Béla, Kovács Zoltán és Görgényi Ernő vágta át a nemzeti színű szalagot

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

Az eseményt megtisztelte jelenlétével Görgényi Ernő, Gyula város polgármestere, Kónya István, Gyula város alpolgármestere, Vincze Béla, a Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub elnöke, Kovács Zoltán, a Gyula Open versenyigazgatója és Kuhárszky Zoltán volt Davis Kupa kapitány és válogatott edző.

Görgényi Ernő köszöntőjében kifejtette, hogy mindig különleges esemény, amikor egy vidéki városban nemzetközi szintű sporteseményt szerveznek. – Különleges tisztelet illeti mindazoknak a munkáját, akiknek részük és szerepük volt abban, hogy immár másodjára rendezik meg a Gyula Open elnevezésű profi tenisztornát.

A városvezető a klub területén felépített új teniszpályára is kitért, mint mondta minden gyulai gazdagodik azzal, hogy az eddig elhanyagolt területen két igen korszerű és esztétikus új teniszpálya épült.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

Vincze Béla köszönetét fejezte ki a Magyar Tenisz Szövetségnek és Gyula város önkormányzatának, hogy lehetővé tették az új létesítmények felépítését. – Azt kívánom, hogy minden gyulai lakos és minden teniszszerető klubtag minél hosszabb ideig tudja használni a most átadott pályákat.

A 12 millió forintból felépült pályák nemzetiszínű szalagját Görgényi Ernő, Vincze Béla és Kovács Zoltán vágta át. Az új salakos területeket már birtokba vehették a versenyzők, akik nagyon elégedettek a pályákkal.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)