Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az Esély Pedagógiai Központ diákolimpiai sikerei

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. június 05. 14:35
Az Esély Pedagógiai Központ diákolimpiai sikerei
Nagy Róbert ezüstérmet szerzett a győri döntőben

A győri Olimpiai Sportpark adott otthont az atlétikai diákolimpia országos döntőjének június 2-án és 3-án. A Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége által rendezett eseményen közel ötszáz tanuló állt rajthoz.

A tanulásban akadályozottak és látássérültek versenyében rajtoló mezőnyben az Esély Pedagógiai Központ Pánczél Imre Tagintézményének diákjai is képviseltették magukat.

A fürdővárosi sportolók a május 7-én lezajlott megyei döntőn elért eredményeikkel kvalifikálták magukat a végső megmérettetésre. A Ferenczy Henrietta, Nagy Róbert és Labodár Ármándó alkotta csapat Király László Attila felkészítő pedagógus segítségével készült a küzdelmekre. A „várvárosi” csapat végül kiváló eredményekkel zárta a diákolimpiai küzdelmeket.

Eredmények: Ferenczy Henrietta 100 m síkfutás 3. hely, 200 méteres síkfutás 10. hely és svédváltó 5. hely, Nagy Róbert 100 méteres síkfutás 2. hely és svédváltó 5. hely és Labodár Armandó 100 méteres síkfutás 4. hely, 200 méteres síkfutás 6. hely és svédváltó 5. hely.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)