Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Tovább folytatódik a lomtalanítás

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2018. május 22. 18:00
Tovább folytatódik a lomtalanítás
Május 30-án Törökzug, Németváros, Újgyula kerül sorra

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Partnereinket, hogy 2018. május 9-től, 2018. június 6-ig Gyulán, városrészenként az alábbiakban felsorolt napokon a Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft., 8 órától – 12 óráig házhoz menő lomtalanítást szervez.

Május 30. – Törökzug, Németváros, Újgyula

Június 6. – Nagyrománváros, Újváros

 

Honlapunkon megtekintheti az aktuális utcalistát!

A lomtalanítás során Társaságunk elszállítja a háztartásokban keletkezett és feleslegessé vált nagydarabos hulladékokat, melyek nem férnek bele a hulladékgyűjtő edénybe, így pl. a bútorokat, az edényeket, a szőnyegeket vagy a játékokat.

Május 23-án (szerdán) a lomtalanítás során elszállításra kerülnek a háztartásokban keletkezett és feleslegessé vált nagydarabos hulladékok, melyek nem férnek bele a hulladékgyűjtő edénybe, így pl. bútorok, edények, szőnyegek, vagy játékok:

 

Utcák: Adler I. u., Apor V. tér, Árnyas u., Balassa u., Bárány u., Baross u., Bársony u., Berzsenyi u., Blanár u., Bodoky u., Budai N. A. u., Csabai u., Cselebi u., Dobay u., Dobos I. u., Dürer u., Első u., Epreskert u., Ferencesek tere, Ferenczy B. u., Földvári u., Gárdonyi G. u., Göndöcs u., Gyep u., Gyóni G. u., Gyulai G. A. u., Hosszú u., Ilosvai u., Ív u., Jász L. u., Jókai u., József Dezső u., K. Schriffert u., Kis u., Komáromi u., Kosár u., Kőműves u., Köröspart u., Leiningen u., Liszt F. u., Nuszbek u., Nürnbergi u., Mogyoróssy u., Pap u., Patócsy u., Petik A. u., Scherer F. u., Selyem u., Stéberl A. u., Szőlős u., Szent József u., Tinódi u., Tormássy tér, Török I. u., Vértanuk u., Virág u., Vízi u., Zöldi u.

Tömblakások:  Bodoky u., Budapest krt., Göndöcs u., Jókai u., Patócsy u., Vértanuk u., Bartók B. u., Blanár u.

 

Az alábbi hulladékok nem tartoznak a lomtalanítás körébe:

Vegyes háztartási hulladék (a rendszeres hulladékszállítás során elvisszük)

Papír-, műanyag-, italos karton-, alumínium italos doboz és üveghulladék (elhelyezhető a szelektív hulladékgyűjtő szigeteken)

Építési törmelék (elhelyezhető a Hulladékátrakó állomás melletti Inert hulladékkezelő telepen)

Biohulladék (elhelyezhető a Komposztálótelepen)

Veszélyes hulladék, elektronikai hulladék (elhelyezhető a Hulladékátrakó állomás melletti hulladékudvaron)

Gumiabroncs (elhelyezhető a Hulladékátrakó állomás melletti hulladékudvaron)

Sütőolaj, sütőzsiradék (átadható az alábbiak szerint)

Kérjük, hogy fenti felsorolásban szereplő hulladékokat ne helyezzen ki a ház elé, mert azokat Társaságunk nem szállítja el. Köszönjük megértését!

A sütőolaj, a sütőzsiradék begyűjtését a BIOFILTER Zrt. munkatársai, június 2-án (szombat) 9 és 13 óra között az alábbi gyűjtőpontokon végzik: Nagypiac parkoló (Október 6. tér), Kispiac parkoló (Törökzug - szolgáltató sor), Paradicsomi városrész-Rulikowski u. eleje, ABC melletti parkoló.

Javasoljuk, hogy a sütőolajat és a sütőzsiradékokat (a zsírt még folyós állapotban) öntse műanyag tárolóedénybe (pl.: PET-palackba), azt zárja le, és a következő lomtalanításig így tárolja.

Kérjük, hogy a lomtalanítás során elszállítandó hulladékokat a meghirdetett időpontra készítse és helyezze ki a ház elé. A nagyobb méretű tárgyakat maximum 1,0 x 1,0 x 0,8 m méretűre szíveskedjen összedarabolni, hogy a kukás kocsi beöntő nyílásán beférjenek.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a hulladékátrakó állomás melletti hulladékudvaron folyamatosan átvesszük a lakosság által kiszállított lomhulladékot.

A hulladékátrakó állomás (Kígyósi út) és a komposztálótelep (Eleki út) nyitvatartása a Társaságunk honlapján (www.gyulaikozuzem.hu) a „Tevékenységek/Szelektíven gyűjthető hulladékok és elhelyezésük” menüpontban megtalálható.

A házhoz menő lomtalanítás igénybevétele ingyenes!

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)