Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Háromszor rabolt ki egy nyugdíjast a Budapesten elfogott férfi

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2018. április 30. 15:00
Háromszor rabolt ki egy nyugdíjast a Budapesten elfogott férfi
Rendőrségi hírek Békés megyéből

A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, mert Kevermesen háromszor kirabolt egy 62 éves férfit. A gyanúsítottat a Békés megyei rendőrök Budapesten fogták el.

Rablás és magánlaksértés bűntettek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság egy férfi ellen. A kevermesi T. Ivánt a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság közterületi támogató alosztályának munkatársai február 20-án fogták el Budapesten.

A 23 éves férfi a gyanú szerint háromszor rabolt ki egy 62 éves nyugdíjast Kevermesen. Először 2017 decemberében volt nála, berúgta a házának a bejárati ajtaját, kést szorított a férfi torkához, és pénzt követelt tőle. Másodszor idén januárjában ment el hozzá, és azzal fenyegette meg, hogy megöli, ha nem ad neki pénzt. A megfélemlített férfi mindkét alkalommal néhány ezer forintot adott a támadójának, de a történtekről nem szólt senkinek, a rendőrséget sem értesítette. Harmadjára február 3-án este jelent meg nála T. Iván, de ekkor pénzt nem tudott elvinni, a hűtőből vett ki élelmiszert. A 62 éves férfi ezután ment be a rendőrségre, és tett bejelentést mindhárom esetről.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a jelenleg előzetes letartóztatásban lévő T. Ivánt rablás bűntett és magánlaksértés bűntett elkövetésével gyanúsítja. Az ügyben elrendelt nyomozást a rendőrkapitányság április 26-án lezárta, és a büntetőeljárás iratait vádemelési javaslattal továbbította a Battonyai Járási Ügyészségre.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)