Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Pihenője miatt lecsúszott a trónról a Zé-Pé Café Kft.

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. április 30. 17:00
Pihenője miatt lecsúszott a trónról a Zé-Pé Café Kft.
A Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának eredményei

A gyulai nagypályás bajnokság első tavaszi fordulóját rendezték meg április 26. és 27. között. A városi focitörténet soros fordulójában a trónkövetelő gárdák mindegyike megelőzte az eddig vezető együttest.

A Gamma Trans kilenc gólos mérkőzésen lépett át a Leel-Őssy Kft. csapatán, a Clean-Way két góllal volt jobb az Attila FC gárdája ellen, a Gyula Autóház legázolta a Kövite-Plusz legjobbjait, a Kövizig-Fuszek és a Közüzem pedig gólgazdag mérkőzésen egyezett ki a döntetlenben. A Zé-Pé Café Kft. válogatottjának pihenőjét kiválóan használták ki a bajnoki elsőségre áhítozó alakulatok, hiszen a Clean-Way ideiglenesen átvette a vezetést a bajnoki tabellán, a Gamma Trans pedig az ezüstérmes pozícióba lépett a forduló után.

Eredmények: Kövite-Plusz–Gyula Autóház 2-6, Kövizig-Fuszek–Közüzem 2-2, Gamma Trans–Leel-Őssy Kft. 6-3 és Clean-Way Kft.–Attila FC 4-2.

A bajnokság állása: 1. Clean-Way Kft. 23 pont, 2. Gamma Trans 23 pont, 3. Zé-Pé Café Kft. 22 pont, 4. Kövizig-Fuszek 20 pont, 5. Gyula Autóház 17 pont, 6. Leel-Őssy Kft. 14 pont, 7. Közüzem 8 pont, 8. Kövite-Plusz 7 pont és 9. Attila FC 2 pont.

A városi focibajnokság következő fordulóját május 3. és 4. között rendezik meg.

Párosítás: Attila FC– Gamma Trans, Leel-Őssy Kft– Kövizig-Fuszek, Közüzem– Kövite-Plusz és Gyula Autóház–Zé-Pé Café Kft.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)