Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az utolsó percekben hullott ki a győzelem a Barna-csapat kezéből

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. március 18. 17:00
Az utolsó percekben hullott ki a győzelem a Barna-csapat kezéből
Gyulasport NKft. – Csorvási SK 24–25 (15–10)

Az NB II.-es női kézilabda-bajnokság délkeleti csoportjának tizenhatodik fordulójában a Gyulasport NKft. felnőtt együttese a Csorvási SK csapatát fogadta március 17-én. Barna Károly együttese a presztízscsata utolsó perceiben maradt le a győzelemért járó pontokról.

Pár percen múlt a hazai pontszerzés

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Gyulasport NKft.: Borsós E., Nagy N., Csapó H. 3, Buzási O. 6, Asztalos A., Markos M. 2, Lukoviczki B. 7/1. Csere: Nagy B., Balázs V., Rácz K., Kocsis K. 3, Nagy I., Komlósi Cs., Szabó L., Csiffáry Cs. 3/1 és Boruzs B. Vezetőedző: Barna Károly.

A középmezőnyben álló Barna-együttes a bronzérmes helyen álló riválisát várta a fürdővárosi arénába. A fürdővárosiak helyzetét megkönnyítette, hogy a góllövőlista vezetője, Markos Mercédesz újra bekapcsolódott a játékba. Az egyedi habitusú vezetőedzőnek azonban gondjai is akadtak a párharc előtt, hiszen Héjjas Tímea és Radnóti Mariann sem állhatott az együttes rendelkezésére.

A találkozó egy komoly sérüléssel kezdődött, amikor a vendégek hálóőre egy rossz mozdulat után lent maradt a parkettán. A többször megszakított játékot a csorvási alakulat kapta el jobban, hiszen a kilencedik percben már 4–1-es vezetést tudott magáénak. A hazai vezetőedző azonban összekapta együttesét, így a gyulaiak először kiegyenlítették az állást, majd a 19. percre három góllal elléptek ellenfelükkel szemben. A kiváló védekezésnek és Borsós Erika kapusteljesítményének köszönhetően a vendéglátóknak egészen öt gólig sikerült feltornázniuk a vezetést a félidő végére. A Barna Károly építette fürdővárosi együttes, akár már az első szakaszban eldönthette volna a párharcot, ám a gyulaiak rendre a kapufára bombázták lövéseiket.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A második etap is jól kezdődött a hazaiak számra, hiszen góllal indították a játékrészt. Az első félidőben is vészkapussal operáló vendégek azonban tempót váltottak és az 54. percre kettő gólra dolgozták le hátrányukat. A végjátékot is a lendületből érkező vendégek hozták jobban, hiszen négy góllal terhelték meg a „várvárosiak” hálóját, de csak egyet kaptak.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

– A lányok nagyot küzdöttek mai is, egészen az 54. percig esélyünk volt a győzelem megszerzésére. Sajnos nem tudtuk pótolni a hiányzókat, Héjjas Tímea és Radnóti Mariann más fontos elfoglaltság miatt nem tudtak a csapat rendelkezésére állni – hangzott a vezetőedző nyilatkozata.

A Gyulasport NKft. csapata a következő körben is hazai pályán vadászik majd, akkor a tabella negyedik helyén álló Makói KC látogat a fürdővárosi arénában.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)