Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Csorvási élcsapatok érkeznek a Barna-együttesek elé

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. március 14. 16:00
Csorvási élcsapatok érkeznek a Barna-együttesek elé
A Gyulasport NKft. gárdái a Csorvási SK együtteseit várják március 17-én

Az NB II.-es női kézilabda-bajnokság délkeleti csoportjának tizenhatodik fordulójában a Gyulasport NKft. együttesei a Csorvási SK csapatait fogadják március 17-én, szombaton. A Barna Károly keze alatt formálódó gárdák mindegyikének van elszámolnivalója aktuális ellenfelével.  

A Barna-csapat egysége ezúttal is döntő tényező lesz

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Az ifjúsági együttes a tabella harmadik fokáról várhatja a bajnoki tabella ötödik helyén álló ellenfelét. A csorvási ifik az előző fordulóban három góllal már lelépték a negyedik helyezett együttest, most pedig a bronzérmes gyulaikra fáj a foguk. A hazaiak egy könnyed mérkőzésen robogtak át az előző párharcon, ám most nagyobb ellenállásra kell felkészülniük. A két csapatnak van mivel elszámolnia egymással, hiszen az őszi fordulókban egy 23–23-as döntetlenre végződött a csatájuk.

A felnőttek esetében már nehezebb a helyzet, hiszen a középmezőnyben álló Barna-együttes a bronzérmes helyen álló riválisát fogadja a fürdővárosi arénában. Ahogy azt az egyedi habitusú vezetőedző elmondta, csapata nyerő szériában van, de a még felelhető hibákat időbe telik kijavítani.

– Játékosaim az elmúlt mérkőzésen bizonyították, hogy tudnak küzdeni egymásért és a csapatért. Azt mindenképpen megígérhetem, hogy mindenki győzelmi akarattal lép majd pályára.

Barna Károly helyzetét megkönnyítheti, hogy a góllövőlista vezetője, Markos Mercédesz újra játékra kész, így a hétvégén már góljaival segítheti társait.

Héjjas Tímea és Radnóti Mariann most nem állhat a gárda rendelkezésére, ám Balázs Viktória megmutathatja játéktudását a hazai szurkolóknak.

A „várvárosiaknak” van mit törleszteniük ellenfelükkel szemben, hiszen az őszi fordulókban 21–15-ös vereséggel távoztak Csorvásról.

A Gyulasport NKft. ifjúsági és felnőttcsapatának mérkőzése 16 órakor és 18 órakor kezdődik.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)