Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ötkarikás legendával találkoztak a gyulai vízilabdások

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. február 20. 11:15
Ötkarikás legendával találkoztak a gyulai vízilabdások
Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok látogatott Békéscsabára

A háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergellyel találkozhattak fiatal sportolók Békéscsabán február 19-én. Az eseményen a gyulai vízilabda-palánták is képviseltették magukat.

Kiss Gergellyel találkozhattak a fürdővárosi vízilabdások

Fotó: Enyedi Beáta

A vízilabda egyik élő legendája az EMMI sportért felelős szakállamtitkársága által kiírt pályázat Sportolj együtt olimpikonokkal! alprojektjének keretében érkezett a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskolába.

Kiss Gergely az egész napot az iskolában töltötte, ahol közönségtalálkozóval várta az utánpótláskorú sportolókat. Az iskola aulájában Szilágyi Kristóf, a Csabai Csirkefogók Vízilabda Klub vezetőedzője és Szigeti Csaba, a békéscsabai polgármesteri hivatal sportcsoportjának vezetője invitálta beszélgetésre az ötkarikás bajnokot. Az élménybeszámolót végig követte Szarvas Péter, a megyeszékhely polgármestere is.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A fiatalok többek között felidézhették a balkezes bombázó sportélményeit, a három olimpiai bajnoki cím történetét, és megtudhatták azt is, hogyan lehet az élsportot összeegyeztetni a tanulással.

Az ifjú vízilabdások egy rövidfilmet is megtekinthettek az ötkarikás sikerekről. A képkockák láttán a hatalmas erejű lövéseiről híres pólós is elérzékenyült.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Béládi Csaba vezette fürdővárosi pólósok megtekinthették a három olimpia aranyérmet, kérdezhettek a sikeres pólóstól, és egy közös képre is összeállhattak kedvencükkel. A nap további részében kétkapus edzésen vettek részt a békéscsabai utánpótláscsapattal.

– Nagy öröm számunkra, hogy a gyermekek találkozhattak a példaképükkel, hiszen ezzel kiváló motivációt szereznek arra, hogy ezt a csodálatos sportágat minél magasabb szinten űzzék. Az edzők és felkészítők ötleteket kaphatnak, hogyan tudják tovább fejleszteni a gyermekeket arra a szintre, amit Kiss Gergely képvisel – fogalmazott Béládi Csaba.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)