Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kreatív kalandtúrán vehettek részt a diákok a Göndöcsben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2018. február 16. 15:00
Kreatív kalandtúrán vehettek részt a diákok a Göndöcsben
Az intézmény hetedik alkalommal szervezett játékos versenyt a felső tagozatos általános iskolásoknak

 

Fotó: Göndöcs Benedek Középiskola 

Hetedik alkalommal rendezte meg a gyulai Göndöcs Benedek Középiskola február 15-én a Kreatív kalandtúra a Grimm testvérek nyomában című versenyt a felső tagozatos általános iskolás diákok számára.

Idén a Galambbegy című mesét dolgozták fel a versenyen, a résztvevők csoportokban, játékos akadályokon keresztül mutatták meg kreativitásukat, és adtak számot ismereteikről, képességeikről. A rendezvény reggeltől kora délutánig tartott. Az érdekes feladatokat a különböző szakmai munkaközösségek közreműködésével teljesítették a diákok.

A verseny megnyitóján Czirok Sándor igazgató és a megméretés főszervezője, Mittag Roland, az idegen nyelvi munkaközösség vezetője köszöntötte a megjelenteket. Idén 15 négyfős csapat jelentkezett a megye több településéről. A helyiek mellett Elekről, Kétegyházáról és Békéscsabáról is érkeztek versenyzők.

 

 

Fotó: Göndöcs Benedek Középiskola 

A vetélkedőn az első helyen a békéscsabai Kazinczy Ferenc Általános Iskola diákjai (Lovas Dóra, Baukó Petra, Hóbor Gréta, Hrabovszki Balázs, felkészítő tanáraik: Mészáros Ilona, Petronya Katalin) végeztek. Második lett a Gyulai Implom József Általános Iskola (Dimák Csanád, Lovász Adrienn, Daka Regina, Kovács Viktória, felkészítő tanáruk: Nagy Mária), míg harmadik helyet holtversenyben a gyulai Magvető Református Általános Iskola (Mittag Réka, Kovács Hanna, Tímár Rebeka, Mezei Virág, felkészítő tanáruk: Bondárné Kracsmarik Ildikó) és a Bay Zoltán általános iskola (Farkas Ferenc, Nagy Levente, Czeglédi Viktória, Gyuricza István, felkészítő tanáruk: Csányi Andrea) csapata  szerezte meg.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)