Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Árokba csúszott egy autó az Eleki úton

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2018. január 30. 16:00
Árokba csúszott egy autó az Eleki úton
A gyulai tűzoltók végezték a műszaki mentést

Árokba csúszott egy autó az Eleki úton január 27-én – tudtuk meg Zanócz István tűzoltóparancsnoktól. A gépjármű először egy fának csapódott, utána csúszott az árokba. A gyulai lánglovagok végezték a műszaki mentést a balesetnél, amelyben ketten sérültek meg.

Január 22-én Sarkadon kellett egy házba bejutnia a tűzoltóknak, ahol egy idős hölgy nem adott életjelet magáról. Január 24-én a Zrínyi téren kellett eloltani a 2-3 négyzetméteren lángoló fahulladékot és szeméthalmot.

Január 25-én Mezőgyánban kellett oltaniuk a lánglovagoknak, ahol egy födémszerkezet égett 4-5 négyzetméteren, személyi sérülés nem történt. Aznap Elekre is riasztották egy műszaki mentés miatt a gyulai tűzoltókat, de útközben visszafordították őket, mert a helyszínen lévők megoldották a problémát.

Bejelzett egy szén-monoxid-érzékelő 26-án Sarkadon, ahol kiderült, hogy szabálytalanul kötötték be a gázmelegítőt. Január 27-én egy idős hölgyet kellett kiszabadítani gyulai lakásából, és ugyanazon a napon egy téves jelzés is érkezett Elekről.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)