Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Magabiztos játékkal oktatják a mezőnyt az U15-ös amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. január 28. 12:30
Magabiztos játékkal oktatják a mezőnyt az U15-ös amazonok
Ricsilla Futsal–Gyulai Amazonok 1-6 (0-3)

Az U15-ös futsalbajnokság következő fordulójában a Gyulai Amazonok csapata Zalagerszegen lépett pályára január 21-én. A fürdővárosi csapata a tabella negyedik helyéről érkezett a Ricsilla Futsal együtteséhez.

Továbbra is az élmezőnyben a Gyulai amazonok U15-ös csapata

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Mezei Virág, Komlósi Anna, Lázár Aliz, Grósz Bianka, Molnár Izabell, Hack Fanni és Orsós Dorina. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A mérkőzés elején még döcögött a gyulai gépezet, ám a 12. perctől kezdve átvették a játék irányítását Molnár Zoltánné játékosai. Az első félidő végén Lázár Aliz triplájának köszönhetően háromgólos előnnyel fordult a fürdővárosi gárda.

A második játékrészben már sokkal jobban futsaloztak a gyulai lányok, azonban dicséret illeti az ellenfelet is, hiszen a végsőkig küzdöttek az esélyesebb gyulai csapat ellen. A derbin Grósz Bianka duplázni tudott, a végén pedig Komlósi Anna állította be a 6-1-es végeredményt.

A Gyulai Amazonok U15-ös csapata fölényes győzelmével továbbra is a negyedik helyen áll a bajnokságban, a következő fordulóban „hazai” pályán fogadják Hajdúböszörményi TE együttesét Békéscsabán.

– Kicsit akadozott a gépezet a mérkőzés elején, de szépen lassan belelendültünk és szép szereztünk. A nehézségek ellenére gratulálok a lányoknak, szombaton próbáljuk tovább tartani a jó szériánkat a HTE ellen is – foglalta össze Molnár Zoltánné.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)