Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Galambászok, fotósok, anyakurzus és többféle sportlehetőség várja a gyulaiakat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2018. január 19. 11:00
Galambászok, fotósok, anyakurzus és többféle sportlehetőség várja a gyulaiakat
Utánajártunk, milyen közösségekhez csatlakozhatunk a művelődési központban

A gyulai művelődési központban és a Vigadóban mintegy negyven csoport és heti szinten hatvan foglalkozás kapott helyet. A csoportlista, a kínálat folyamatosan bővül, ezért utánajártunk, milyen közösségekhez csatlakozhatunk a fürdővárosban. Kiderült: Gyulán a galambászoktól a kismamákig sokféle közösség találkozik hetente vagy még gyakrabban, és a legtöbben várják az újabb klubtagok jelentkezését is.

számos közösség várja a gyulaiakat

Fotó: Erkel Ferenc Nonprofit Kft./Incze László

Az online barangolásban Fábián Tamás, az intézmény kommunikációs vezetője volt segítségünkre. Elárulta: az intézményben külön kategóriákba válogatták a sporttal, az életmóddal, a szabadidős tevékenységekkel és a művészetekkel foglalkozó helyi klubokat, csoportokat.

Kiderült: aki mozogni szeretne, mazsorettfoglalkozás, gyermektorna, kismamatorna, több zsírégető mozgásforma és önvédelmi sportok közül válogathat. Emellett több baba-mama klubhoz csatlakozhatnak a gyulaiak, valamint a méhészekhez, a galambászokhoz, a családfakutató klubhoz, a rádióamatőrökhöz és a nótakedvelő nyugdíjasokhoz is ellátogathatnak.

A fentieken túl több kreatív klub is akad a művelődési központban: a művészetek kedvelői énekkarhoz, népdalkörhöz, fotósokhoz és bábcsoporthoz is csatlakozhatnak a fürdővárosban.

Arra is kíváncsiak voltunk, melyek azok a foglalkozások, amik mostanában indultak. Ebben Kovács Ágnes, az intézmény művelődésszervezője segített, aki lapunknak elmondta: jelenleg csúcson van a termeik kihasználtsága.

– Rengeteg kis közösségünk van, akiknek nagyon örülünk, és igyekszünk helyet szorítani az újabbaknak is, ám ez egyre nehezebb. Új foglalkozásunk idén egy van: az iron form elnevezésű edzés Palkó Noémivel, ami egy egészen új mozgásformát kínál az érdeklődőknek szerdánként este 7 órától. Nagyon örülünk emellett a tavaly hozzánk csatlakozott civil szervezeteknek is. A Védő Burok Egyesület például tanácsadással és anyakurzusokkal várja a helyieket az intézményben – részletezte Kovács Ágnes.

Bővebb információ a www.gyulakult.hu oldalán érhető el.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)