Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Japán tévéstáb járt a Gyulahúsnál

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2018. január 05. 16:00
Japán tévéstáb járt a Gyulahúsnál
A közszolgálati adó az elmúlt évek történéseire volt kíváncsi

Különleges vendégek érkeztek a Gyulahús Kft.-hez január 5-én: Japán legnagyobb közszolgálati televíziójának, az NHK-nek – Nippon Hoso Kyokai – egy stábja tett látogatást a fürdővárosban, hogy műsort készítsen a nagy múltú cégről. A nap folyamán a stáb interjút készített Daka Zsolt ügyvezetővel, valamint bejárták a húsüzem gyártási részlegét is.

A stábnak Daka Zsolt ügyvezető mutatta be az üzemet 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

– A japán közszolgálati tévé forgatócsoportja azzal a céllal érkezett a városunkba, hogy az Európai Uniós csatlakozás óta eltelt fejleményekről kérdezzenek meg bennünket, hogy hogyan látjuk a magyar, illetve a gyulai húsipar helyzetét az azóta eltelt időszakban – mondta Daka Zsolt, a Gyulahús Kft. ügyvezetője.

– Azt gondolom, hogy fontos üzenetértéke van annak, hogy a Gyulahús Kft.-t választották ki erre a célra. Ez számunkra is fontos, hiszen – ahogy korábban is elmondtam – szeretnénk a japán piacon is megvetni a lábunkat, ez a műsor pedig ebben is segíthet.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

Kensuke Obara, a városba érkezett stáb vezetője kiemelte, hogy azért érkeztek Gyulára, mert érdeklik őket a magyar emberek és a magyar cégek. Mint mondta, a céljuk, a hétköznapi emberek életének és véleményének bemutatása.

Megtudtuk, hogy az elkészült műsor a közeljövőben kerülhet adásba, bár a pontos csatornát nem tudták egyelőre megnevezni, hiszen az NHK-nek számos alcsatornája létezik.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)