Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Öt vezető a rendőrök előtt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2018. január 01. 16:30
Öt vezető a rendőrök előtt
Rendőrségi hírek Békés megyéből

A rendőrök öt autó vezetőjét állították elő ittasság gyanúja miatt december 31-én Békés megyében. Közülük ketten balesetet szenvedtek, hárman jogosítvány nélkül vezettek.

Dobozon, a Faluhelyi utcában12 óra 30 perc körül egy személygépkocsi letért az útról, és álló járműnek ütközött. A balesetben senki nem sérült meg, de az autó vezetőjénél felmerült a gyanúja annak, hogy alkoholt fogyasztott, ezért a rendőrök előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre. A 34 éves dobozi férfi annak ellenére vezetett személygépkocsit, hogy a Békéscsabai Járásbíróság 2018. június 14-ig eltiltotta a járművezetéstől. A Békéscsabai Rendőrkapitányság ezért őrizetbe vette, és három napon belül bíróság elé állíthatja.

Vésztőn, a Garai utca és a Wesselényi utca kereszteződésében 23 óra 45 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról, és fának ütközött. Személyi sérülés nem történt, de a jármű vezetőjénél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A rendőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre előállították, majd büntető feljelentést tettek ellene. A férfinak soha nem volt vezetői engedélye, emiatt szabálysértési eljárás is indul ellene.

Doboz és Vésztő mellett Dévaványán, Battonyán, illetve Tótkomlóson is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök. Mindhárom városban személygépkocsik vezetőjét állították elő, majd miután a légalkoholmérések pozitív eredménnyel végződtek, büntető feljelentést tettek ellenük. Két autóstól bevonták a vezetői engedélyt. A Battonyán igazoltatott kiskunmajsai férfi úgy vezetett, hogy jogosítványa soha nem volt, a Tótkomlóson leállított személygépkocsin pedig nem volt kötelező felelősségbiztosítás.

 
 
 
Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)