Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai éremeső a vidékbajnokságon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. december 13. 11:00
Gyulai éremeső a vidékbajnokságon
Tóth András vezetőedző csapata négy arany, négy ezüst és három bronzéremmel zárta a versenyt

A hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszoda adott otthont a XXI. országos rövidpályás vidékbajnokságnak december 1. és 3. között. Az év utolsó kiemelkedő úszóeseményén a Gyulai Várfürdő úszószakosztályának versenyzői is a medencébe ugrottak.

Leúszta a mezőnyt a Tóth András vezette gyulai csapat

Fotó: Gyulai Várfürdő Kft.

A rövidpályások versenye igazi nagypályás megmérettetés volt, hiszen huszonhat vidéki klub csaknem kétszáz versenyzője lépett a rajtkőre. A több mint ezer startot felvonultató bajnokság pontversenyének első helyén a Pécsi Sport Egyesület végzett, megelőzve a Hódmezővásárhelyi SÚVC-t és a Szegedi Úszó Egyletet.

A háromnapos versenyen a várfürdő úszói négy aranyat, négy ezüstöt és három bronzérmet szereztek. Az éremhullámban Tóth András tanítványa, Daka Anett vállalta a főszerepet, Veres Laura és a „várvárosi” váltók kíséretében. A fürdővárosi „válogatott” ezzel a pontverseny hetedik helyén fejezte be a vidékbajnokság küzdelmeit.

Eredmények: 50 méter pillangóúszás 1. Daka Anett és 3. Veres Laura, 100 m pillangóúszás 2. Daka Anett és 3. Veres Laura, 200 m pillangóúszás 3. Veres Laura, 50 m hátúszás 1. Daka Anett, 100 m hátúszás 2. Daka Anett, 200 m hátúszás 3. Daka Anett, 100 m vegyes úszás 2. Daka Anett, 4×100 m gyorsváltó 1. hely Mokán Dominika, Veres Laura, Mácsok Fruzsina és Daka Anett, 4×200 méteres gyorsváltó 1. hely Mokán Dominika, Mácsok Fruzsina, Veres Laura és Daka Anett, a 4×100 m vegyes váltó 2. hely Daka Anett, Mácsok Fruzsina, Veres Laura és Mokán Dominika.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)