Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Pénteken eső várható

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. december 07. 18:00
Pénteken eső várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Pénteken az ország nagy részén kezdetben sok napsütésre számíthatunk, majd északnyugat felől fokozatosan mindenütt beborul az ég.

Csütörtökön többnyire fátyolfelhős idő várható, majd egyre több helyen képződik köd, illetve alacsony szintű rétegfelhőzet, amely pénteken északkeleten maradhat meg tartósabban. A ködös területeken szitálás, néhol ónos szitálás előfordulhat.

Pénteken az ország nagy részén kezdetben sok napsütésre számíthatunk, majd északnyugat felől fokozatosan mindenütt beborul az ég. Péntek napközben egyre többfelé várható eső, estétől a Dunántúlon néhol havas eső, hó is lehet.

A déli, délnyugati szél hajnaltól egyre több helyen megerősödik, pénteken egy-egy viharos széllökés is előfordulhat. Péntek délutántól egyre nagyobb területen északnyugatira fordul a szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és +4 fok között valószínű, de az Északi-középhegységben -3 foknál hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken többnyire 8 és 14 fok között alakul, de északon helyenként mindössze 3, 6 fokig melegszik fel a levegő. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)