Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Likó Marcell, a Vad Fruttik frontembere és Géczi János önálló esttel érkezik Gyulára

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2017. november 29. 13:00
Likó Marcell, a Vad Fruttik frontembere és Géczi János önálló esttel érkezik Gyulára
Programajánló
____Eredeti-Bunkerrajzolo.jpg

December 5-én 19 órától Géczi János József Attila-díjas író Bunkerrajzoló című könyvét mutatják be a kamarateremben

 

Forrás: Lira.hu

Kamaraterem

November 30-án, csütörtökön 19 órától Banner Zoltán Arany János verseiből összeállított előadóestjére invitálják az érdeklődőket. A belépés ingyenes. December 5-én, kedden 19 órától Géczi János József Attila-díjas író Bunkerrajzoló című könyvét mutatják be. Az est vendége lesz a szerző és a mű hőse, a Vad Fruttik zenekar énekes-szövegírója, Likó Marcell.

Vigadó

December 1-jén, pénteken 17 órától vacsorával egybekötött Mikulás-váró nótaestre várják a műfaj kedvelőit. A jegyár, amely tartalmazza a vacsorát is, 2500 Ft. További információt kérni és jelentkezni a 06-30/437-0336-os telefonszámon lehet. December 2-án, szombaton 16 órától a családi szombat délután vendége lesz a Mikulás. A helyszínen a gyerekek A pórul járt Krampusz című előadást nézhetik meg. Az eseményen sütivásárt is tartanak a Ciróka-Maróka Baba-Mama Klub javára. Jegyár: 800 Ft. December 7-én, csütörtökön 11 órától a Kodály-emlékév jegyében rendhagyó énekórát tart Bakné Kocsis Beáta és Kepenyes Pál, az Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola két tanára Jön a kocsi, most érkeztünk címmel.  A rendezvényre a belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött, jelentkezni Kovács Ágnesnél a 06-70/944-3275-ös telefonszámon lehet.

Művelődési központ

November 30-án, csütörtökön 17 órakor nyitják meg Lajos Ferenc grafikusművész állandó kiállítását. A vendégeket Kónya István alpolgármester köszönti, a művészre Fábián Irén képzőművész emlékezik. A tárlatot Szilágyi András művészettörténész, művészeti író nyitja meg. Az eseményen ünnepélyes keretek között adják át a Lajos Ferenc termet.

Százéves cukrászda

Az idősebb és az ifjabb Bánfi Barnabás Apa és fia című fotókiállítása december elejéig látható.

Kohán Képtár

Bagyinszki Zoltán fotográfus a Várak, kastélyok, paloták a történelmi Magyarországon – A védelemtől a reprezentációig című tárlatát január 21-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

Tájvízház

Volent Kati és Focht Anita a Vizek című tárlata keddtől vasárnapig 9 és 16 óra között a Tájvízház belépőjével tekinthető meg 2018. január 31-ig.

Harruckern tér, Kossuth tér

December 3-án, advent első vasárnapján 10 órától adventi vásárral, 16 órától pedig ünnepi műsorokkal várják a térre érkezőket. Fellépők: Napsugár Bábszínház, Góbé együttes, Karácsonyi János Általános Iskola és a Japán Kertbarátok Köre Egyesület.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)