Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A kertek, erdők mesterei

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR/SJ • HÍREK • 2017. november 16. 14:30
A kertek, erdők mesterei
Megnyitott a Gyulai Kisgép Center

Az erdészeti, kerti és építőipari kisgépek, illetve kéziszerszámok széles kínálata várja a vevőket az októberben megnyílt Gyulai Kisgép Centerben. A szervizeléssel is foglalkozó üzletben mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kategóriájú és árfekvésű terméket, otthoni és profi felhasználásra egyaránt. 

Gurzó Attila és Szabó Zoltán

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Az üzletbe belépve olyan érzésem volt, hogy nincs olyan gép, eszköz vagy szerszám, amely ne lenne megtalálható a Gyulai Kisgép Centerben. A Temesvári út 1/A szám alatti kereskedés tulajdonosai, Gurzó Attila és Szabó Zoltán lapunknak elmondták: a vásárlói igények felmérése után tovább bővítik árukészletüket.

A márkafüggetlen szervizként is működő üzletben – rövid határidő- vel – bármilyen erdészeti, kertészeti, építőipari gép, illetve alkatrész beszerzését vállalják, és az eszközök javítását is elvégzik. Az üzletvezetők kiemelték, tizenhárom éves szakmai múlttal rendelkeznek az említett gépek értékesítése és javítása terén.

A boltban elsősorban a cseh Hecht és a svéd Husqvarna kiváló termékeit forgalmazzák, de a jól ismert Fiskars kerti eszközei és az Extol kéziszerszámai is kaphatók az üzletben – ismertették a tulajdonosok

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Mint megtudtuk, a 23 éve alapított Hecht márka magyarországi hálózatát két éve kezdték el kiépíteni. A cseh gyártó otthoni felhasználásra készült gépei jó minőségük mellett kedvező áruk miatt is keresettek az európai piacon. Gurzó Attila kiemelte: két éve forgalmazza Kétegyházán a Hecht termékeit, amelyekről eddig kizárólag pozitív visszajelzéseket kapott a vásárlóktól.

Felhívta rá a figyelmet, hogy a márka katalógusában számtalan termék szerepel, az infraszaunától a macskakaparófáig szinte bármit megrendelhetnek a vásárlók. A kínálatból a hómarók, a fűkaszák, az elektromos és benzinmotoros fűrészek, a lombszívók és a lombfúvók, az áramfejlesztők, a magas nyomású mosók, a hosszabbítók és a kerti szerszámok sem hiányoznak, emellett korszerű – elektromos és gázkivitelű – hősugárzókat is találtunk az oldalakon.

Az üzletvezetők árukészletük összeállításánál a gyerekekre is gondoltak, a boltban kapható elektromos kvadok és kisautók kiváló ajándékok lehetnek a kicsiknek. A tulajdonosok kiemelték: a Hecht termékeire két év garanciát vállal a gyártó, meghibásodás esetén a Gyulai Kisgép Centerben végzik el a javítást.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Az üzlet másik szerződött partnere a Husqvarna. A svéd gyárat 1689-ben alapították, viszont Gyulán és a környező településeken eddig nem foglalkoztak igazán a nagy múltú cég termékeinek képviseletével.

– A Husqvarnát nem kell bemutatni senkinek, minőségi termékeivel már letette névjegyét a világban. Gépei inkább professzionális felhasználásra valók, de az otthoni kerti munkálatokhoz is gyártanak eszközöket – fejtette ki Szabó Zoltán. Hozzátette: üzletükben mindkét kategória képviselteti magát.

A boltvezetők elmondták: távlati céljaik között szerepel a helyi cégekkel és a környező települések önkormányzataival való együttműködés, de pályázatokhoz is beszerzik a szükséges gépeket, eszközöket.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Aláhúzták: náluk mindenki megtalálhatja a számára megfelelő kategóriájú gépet, szerszámot és kiegészítőt, a vevők kedvező árú, jó minőségű, megbízható termékek között válogathatnak a Gyulai Kisgép Centerben.

A Lidl melletti üzletben hétfőtől péntekig 8-tól 17 óráig, szombaton 8 és 12 óra között várják a vásárlókat. Bővebb információ a 06-66/219-630- as telefonszámon, a kisgepcenterkft@ gmail.com e-mail-címen és a gyulaikisgepcenter Facebook-oldalon található.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)