Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban Az Igazság Ligája

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2017. november 15. 17:00
Heti premier a Center moziban Az Igazság Ligája
November 16-22. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

heti premier a center moziban az igazság ligája című amerikai akció

Forrás: imdb.com

Heti premier a Center moziban Az Igazság Ligája (szinkr. amerikai akció) 16.00, 18.15, 20.30 és szombaton, vasárnap 10.45-kor. Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz. Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash. És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

16-át és 18-át kivéve 15.00-kor, valamint 18.45-kor Boldog halálnapot! (szinkr. amerikai thriller) PREMIER! Tree csodálatosan beképzelt teremtés, aki egyetlen embert szeret feltétel nélkül: saját magát. Miután a születésnapján felébred aktuális egyéjszakás kalandja, Carter mellett (Israel Broussard), kénytelen rájönni, hogy élete gyökeres fordulatot vesz. Visszaszambázik a kolesz épületébe, ahol meghallgatja a szobatársa Lori (Roby Modine) és a dikákkör elnöke, Danielle (Rachel Matthews) epés megjegyzéseit, aztán beleveti magát a diákok megszokott életébe. Látszólag minden kerek, kerülgeti a szokásos aktivistákat az udvaron, flörtölget a tanárával, Gregoryval (Charles Aitken), mégis az a furcsa érzés vesz erőt rajta, hogy ezt a napot már átélte egyszer. Éppen lezárná a bizarr születésnapot, amikor brutálisan meggyilkolja egy álarcos idegen. Aztán másnap újra ott ébred az egyetlen ember mellett, aki szintén hisz abban, hogy különös erők játékszerévé vált. Tree naponta újraéli a rémes születésnapot, és félelmeit legyőzve egyre közelebb jut támadójához. Ha letépheti róla az álarcot, véget vethet pokoljárásának, ám ha nem, örökre az eszement időhurok rabja marad.

14.15 és szombaton, vasárnap 11.00-kor Szörnyen boldog család (szinkr. német animációs) 3D! Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél világon át, és minden leleményességükre szükségük van, hogy megtörjék az átkot. A szokatlan kaland során Wishbonék jónéhány igazi szörnnyel is megküzdenek, nem utolsósorban az ellenállhatatlanul elbűvölő Drakula gróffal, aki halhatatlan szerelmével üldözi Emmát. Nos, a családi boldogság felé vezető út tele van buktatókkal és éles kanyarokkal, vagy inkább mondjuk úgy, hogy éles fogakkal.

16.30, 21.00 és szombaton, vasárnap 10.30-kor Thor: Ragnarök (szinkr. amerikai akció) 3D! A Marvel Studios új filmjében Thort pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a Ragnarököt; egy háborút, ami otthonának pusztulásával és az asgardi civilizáció eltűnésével járhat, és amit egy mindenható új ellenség, a könyörtelen Hela idézett elő. Először azonban túl kell élnie egy halálos gladiátorviadalt, amelyben ellenfele korábbi szövetségese és szintén a Bosszúállók tagja: a hihetetlen Hulk!

14.45, 18.45, 20.45-kor Gyilkosság az Orient expresszen (szinkr. amerikai krimi) Az Európát átszelő vonatút rejtélyes gyilkosság színterévé válik. Tizenhárom idegen reked összezárva a vonaton, s mindegyikük gyanúsított. Mindenkinek van múltja, mindenkinek vannak titkai, mindenki gyanús. Csak egyetlen férfi oldhatja meg a rejtélyt, versenyt futva az idővel, mielőtt a gyilkos újra lecsap. Agatha Christie világhírű regényének vadonatúj filmváltozatát az ötszörös Oscar-jelölt Kenneth Branagh rendezte, s ő alakítja a jól ismert detektívet, Hercule Poirot-t is.

22-ét kivéve 20.30-kor Megtorlás (holland-francia-német-belga-svéd-angol thriller) PREMIER! ART! "Óvakodjatok a hamis prófétáktól" - hirdeti a vadnyugati kisvárosba érkezett új tiszteletes (Guy Pearce). A karizmatikus férfi gyorsan megnyeri magának a közösség tagjait, de egy szempár rettegéssel telik meg a látványától: Johanna (Dakota Fanning) az egyetlen, aki tudja, hogy éppen a prédikátor az a báránybőrbe bújt ragadozó farkas, amelytől a férfi a szónoklatában óva int. A fiatal nő már többször próbált szakítani sötét és erőszakkal teli múltjával, de a tiszteletes személyében az újra utolérte őt. Johannának most döntenie kell, hogy tovább fut, vagy szembenéz a férfival és a pokollal, amelytől eddig menekülni próbált.

14.30, 16.45, 19.00-kor Rossz anyák karácsonya (szinkr. amerikai-kínai vígjáték) Az év legvarázslatosabb ünnepén, mikor minden pillanat csupa öröm és boldogság. Na, ilyenkor köthetik csak fel igazán a gatyájukat az anyukák: jön a rohangálás az ajándékok után, a dekorálás és a napokon át tartó főzés. Nem is csoda, hogy Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn) ismét fellázad. A túlhajszolt trió megint szembe megy az árral, és magasról tesz a karácsonyi hagyományokra. A szabadelvű anyák ezúttal is a kimenőre hajtanak, a lehető legkevesebb energiából akarják kihozni a leglazább, legbulisabb karácsonyi ünnepet. Egy dologgal azonban nem számolnak: a saját édesanyáik felbukkanásával. A tökéletes karácsony bűvöletében szocializálódott mamák (Susan Sarandon, Christine Baranski, Cheryl Hines) ugyanis ragaszkodnak a jól bevált mazochista anyaszerephez és az ünnep szentségéhez. És ekkor elszabadulnak a rénszarvasok és kinyílik pár vodkásüveg. Innentől kezdve már csak egy dolog biztos: ez az éj nem lesz csendes.

17.00-kor Budapest Noir (magyar krimi-dráma) ART! Gordon Zsigmond, a kiábrándult bűnügyi újságíró egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány halála után nyomoz a 30-as évek Budapestjén. Csakhogy ez az ügy más, mint a többi, mindenhol falakba ütközik. Gordont hajtja a kíváncsisága, és minél jobban el akarják ijeszteni, annál kitartóbban követi a nyomokat. A szálak több irányba vezetnek, és úgy tűnik, senkinek nem áll érdekében az, hogy kiderüljön az igazság.

Csak 22-én 20.30-kor A Viszkis (magyar akció) PREMIER ELŐTT! Vagány volt, híres lett. Ő az, akit mindenki ismer, olyasmit mert, amit senki előtte, és aki mindig egy lépéssel a rendőrség előtt járt. És aki minden bankrablása előtt megivott egy pohár viszkit. Ambrus Attila (Szalay Bence) félárván nő fel, zűrös kamaszkort és javítóintézeti éveket hagy maga mögött, amikor Erdélyből kalandos körülmények között Magyarországra szökik. De az új élet nehezebbnek bizonyul, mint a régi. Egy hokicsapat kapusa és szertárosa lesz, de továbbra sincs pénze, se barátnője, míg rá nem jön, miben jó igazán. Vakmerő, gyors és alapos. Egymás után fosztja ki a postákat, bankokat, utazási irodákat. Egyre nagyobbakat kaszál, egyre éhesebb a sikerre, egyre többet akar magának, és új szerelmének (Móga Piroska). De az utolsó balhéja kudarcba fullad, és végül a régóta nyomában lihegő makacs nyomozó (Schneider Zoltán) kezei közé kerül, aki kíméletlenül szembesíti őt a tetteivel. Kettejük játszmája azonban korántsem zárul le a Viszkis elfogásával.

Csak 16-án 15.00-kor (Karády Katalin Filmklub) és 18-án 15.00-kor (Jávor Pál Filmklub) Florence – A tökéletlen hang (szinkr. amerikai-angol vígjáték) Florence Foster Jenkins (Mery Streep), a gazdag és nagylelkű New York-i örökösnő kislánykora óta arról ábrándozik, hogy híres énekesnő lesz belőle. Imádja az operát, őszintén lelkesedik a zenéért, és nagyon elszánt. Még egy olyan aprócska dolog sem tántoríthatja el céljától, mint hogy fülsiketítően hamisan nyivákol, képtelen tisztán kiénekelni a hangokat, nem tudja pontosan tartani a ritmust, és eszméletlenül rossz a kiejtése, ami egy olasz áriánál nem elhanyagolható szempont. Férje és menedzsere, az arisztokratikus fellépésű angol színész, St. Clair Bayfield (Hugh Grant) zártkörű koncerteket szervez, hogy imádott felesége csilloghasson a színpadon. A zeneimádó asszony pedig annyira felbátorodik a kezdeti sikereken, hogy egyszer csak bejelenti, nyilvános koncertet ad, méghozzá nem is akárhol: a híres-nevezetes Carnegie Hallban. A New York-i közönség annyira várja Florence különleges fellépését, hogy pillanatok alatt elkapkodják a jegyeket. Bayfieldnek és Florence rémült zongorakísérőjének, Cosmé Mc Moonnak (Simon Helberg) minden rafinériájára szüksége lesz, hogy felkészítse a lelkes művésznőt: az előadásnak talán nem lesz olyan kirobbanó fogadtatása, mint ahogy azt az eleven énekesnő elképzeli. De Florence hisz abban, amit csinál, és semmilyen akadály nem állhat boldogsága útjába.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)