Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Súlyos vereség Hajdúböszörményben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. november 14. 14:30
Súlyos vereség Hajdúböszörményben
Hajdúböszörményi TE – Gyulai Amazonok 12–1 (8–0)

Az NB I.-es futsalbajnokság nyolcadik fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Hajdúböszörményi TE együtteséhez látogatott november 11-én. Molnár Zoltánné tanítványainak ezúttal egy klasszisokkal teletűzdelt bajnokesélyes gárdával kellett felvenniük a versenyt.

____Eredeti-gyulai_amazonok.jpg

Nagy pofonba szaladtak bele az amazonok Hajdúböszörményben

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulai Amazonok: Csontos Zsanett, Fülöp Diána, Papp Laura, Balogh Noémi, Perjési Rita. Csere: Kurai Nikolett, Erdélyi Angéla, Molnár Ágnes, Bálint Rebeka, Sovány Liza és Kajári Gabriella. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A mérkőzés elejétől kezdve látszódott a motiváltság a hazai együttesen. Ennek megfelelően Quirikó Vivien vezetőedző klasszisai parádéztak a hazai közönség előtt, többek között a százhúszszoros válogatott Pádár Anita és Vígh Renáta kiváló teljesítményének köszönhetően.

Már az első játékrészben eldőlt a találkozó, hiszen már a 2. perctől kezdve érkeztek a böszörményi találatok. Molnárné Zoltánné megpróbálta felrázni a gyulai lányokat a súlyos vereség elkerülése érdekében, ám így is nyolc gólos hátrányba került csapata a játékrész végére.

 A második félidőben egészen a 17. percig állta a sarat a Fülöp Diána szabta keret, ennek ellenére még négy góllal sikerült terhelniük a hazaiaknak Csontos Zsanett hálóját. A szépítő találatot Erdélyi Angéla átadásából Bálint Rebeka szerezte, aki ezzel első gólját jegyezte az első osztályban.

A Gyulai Amazonok csapata súlyos veresége ellenére is őrzi helyét a tabella hatodik helyén. A következő fordulóban a szintén bajnokesélyes Agenta-Girls Szekszárd FC érkezik a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokba.

– Nagyon csalódott vagyok, hiszen mélyen a tudásunk alatt játszottunk ezen a napon. Semmilyen módon nem tudtam felrázni a lányokat, a találkozón osztálykülönbség volt a két csapat között. A második félidő első tizenöt percében mutatott játék bíztató lehet a jövőre nézve, de sajnos az NB I.-ben négy-öt csapat előttünk jár, így rengeteg munka vár még ránk. Nagyon fiatal csapat vagyunk, előttünk a jövő, ehhez azonban az ilyen mérkőzésekből is tanulnunk kell – értékelt Molnár Zoltánné vezetőedző.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)