Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újabb csapat hódolt be az U15-ös amazonoknak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. november 14. 12:30
Újabb csapat hódolt be az U15-ös amazonoknak
Hajdúböszörményi TE – Gyulai Amazonok 4–10 (3–5)

Az U15-ös futsalbajnokság nyolcadik fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Hajdúböszörményi TE együtteséhez utazott november 11-én. A fürdővárosi gárda a táblázat negyedik helyéről érkezett Hajdú-Bihar megyei gárdához.

____Eredeti-U15.jpg

Hajdúböszörmény sem tudta megállítani az U15-ös korosztályt

 

Gyulai Amazonok: Kósa Noémi, Komlósi Anna, Mázik Flóra, Lázár Aliz, Grósz Bianka. Csere: Sztrein Virág, Molnár Izabell, Orsós Dorina, Nagy Beáta és Hack Fanni. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A fürdővárosi futsaltündérek U15-ös csapata ezúttal is magabiztos játékkal rukkolt elő a fordulóban. A fiatalok a mérkőzés elejétől magukhoz ragadták a kezdeményezést, ám a jó fizikai adottságokkal rendelkező hazai csapat játékosai sorra állították meg a gyulai támadásokat. Az ellenállás azonban nem tartott sokáig, hiszen Grósz Bianka már a 6. percben vezetést szerzett a vendégeknek. Ezután felváltva estek a gólok, hiszen a hazaiak találatai mellett Lázár Aliz duplázott, míg Orsós Dorina és Komlósi Anna egyszer-egyszer köszönt be a hajdúsági gárda kapujába. A gólzápornak köszönhetően 3–5-ös eredménnyel fordultak a csapatok.

A második játékrész az első percben szerzett gólt Sain Viktória révén talált egy újabb gólt a hazai együttes, ám a folytatásban tovább folytatta gólözönét a fürdővárosi alakulat. Komlósi Anna négy gólt tett be a közösbe, míg a 10–4-es végeredményt Nagy Beáta állította be.

A Gyulai Amazonok U15-ös csapata újabb fölényes győzelmével továbbra is kapaszkodik a tabella harmadik helyéért. A következő fordulóban a Szekszárdi UFC együttesét fogadják majd a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

Gólszerzők: Komlósi Anna 5, Lázár Aliz 2, Orsós Dorina, Nagy Beáta és Grósz Bianka.

– Végre eredményesek voltunk a kapu előtt, így a győzelmünk ilyen arányban is megérdemelt volt. Ettől függetlenül nagyon sok hibával játszottunk, jobb csapatok ellen ezeket a hibák góllal fogják büntetni. Gratulálok a lányoknak a sikerhez, rájuk fért, hogy elszántan várják majd a hazai folytatást a Szekszárd ellen – mondta el Molnár Zoltánné.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)