Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Árokba csúszott egy autó Szanazugnál az elmúlt héten

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2017. november 07. 16:00
Árokba csúszott egy autó Szanazugnál az elmúlt héten
A tűzoltóknak ki kellett szabadítaniuk a sofőrt

Árokba csúszott egy autó Szanazugnál november 5-én – tudtuk meg Zanócz István tűzoltóparancsnoktól. A balesetben ketten is súlyosan megsérültek, a sofőrt a gyulai tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk.

Október 30-án a viharos szél rongált meg egy tetőt Gyulaváriban, amikor a ledőlő kémény beszakította azt. Sarkadon egy fenyőfa dőlt villanyvezetékre, és veszélyeztette a mellette álló épületet.

Sarkadon egy gázpalack robbant be egy házban november 1-jén, de tűz nem keletkezett. Ugyanazon a napon Gesztnél kellett oltaniuk a lánglovagoknak, ahol egy mezőgazdasági területen lángolt egy traktor. Egy nappal később Sarkadkeresztúron égett egy parasztház egyharmada, a tűzoltók kihoztak két gázpalackot és az ott élő embert. Személyi sérülés nem történt.

November 3-án két autó koccant a Jókai utcánál, itt csak áramtalanítani kellett a tűzoltóknak. November 5-én egy biztosítéktábla lángolt az egyik Budapest körúton lévő épület harmadik emeletén, ugyanazon a napon pedig egy téves jelzés is érkezett az Aqua Hotelből.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)