Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A TISPOL európai szintű ellenőrzésének eredményei

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. október 17. 08:30
A TISPOL európai szintű ellenőrzésének eredményei
Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatója

A TISPOL legutóbbi, október 9 és 14. közötti országos akciója során a rendőrök 389 tehergépkocsit és autóbuszt ellenőriztek.

A TISPOL Truck & Bus európai szintű ellenőrzés keretében elsősorban a vezetési és pihenőidőt, a veszélyes áruk szállításával összefüggő szabályok megtartását, valamint a beutazás, illetve belföldön tartózkodás jogszerűségét vizsgálták.

Az ellenőrzés kiterjedt az illegális migráció, az embercsempészés, a kábítószerrel, valamint lőfegyverrel kapcsolatos, illetve a vagyon elleni bűncselekmények felderítésére, megszakítására is.

A csaknem egyhetes akcióban a rendőrök 389 tehergépkocsit és autóbuszt ellenőriztek, jogsértést huszonöt esetben állapítottak meg.

Azonnali közlekedési korlátozást nem kellett elrendelni. A járműkategóriákban vezetési és pihenőidővel kapcsolatos szabályszegések miatt tizenegy esetben, míg az okmányokkal kapcsolatos jogsértések miatt hat esetben kellett intézkedést lefolytatni. Az ellenőrzés során három jármű esetében a vezető túllépte a megengedett legnagyobb sebességet.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)