Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Itt a legfrissebb Gyulai Hírlap! Kőcsere a Kapushídon! Megvannak a Bay-ösztöndíjasok!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2017. október 12. 13:15
Itt a legfrissebb Gyulai Hírlap! Kőcsere a Kapushídon! Megvannak a Bay-ösztöndíjasok!
Lapunk ajánlott minden gyulainak, minden héten, s recept nélkül is kapható

Heti lapszámunkban hírt adunk róla, hogy november végéig befejeződik a belvárosi Kapushíd felújítása. Az új burkolat várhatóan tartósabb lesz, és a közlekedés is egyszerűbb lesz rajta. Címlapfotónk a Bay Zoltán-ösztöndíjasokról készült. A diákokat október 6-án köszöntötték a városházán.

OLVASNI JÓ!

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Csaknem 80 millió forintból korszerűsítik a gyulai Egészségügyi Alapellátási Intézmény Béke sugárúti épületét, a munkálatok a napokban kezdődtek meg. A beruházásról lapunk első és harmadik oldalán írunk.

Új, tíz évre szóló fejlesztési stratégia készül a Gyulai Várfürdőnek – határozott a fürdővárosi képviselő-testület szeptember 28-i tanácskozásán. A grémium arról is döntött, hogy a polgármesteri hivatal gyulavári kirendeltségén emlékszobát hoz létre Bay Zoltánnak. Az ülésről szóló tudósításunkat a tizenötödik oldalon közöljük, az október 4-én megnyílt tárlatról pedig a tizenegyedik oldalra lapozva tudhatnak meg többet olvasóink.

A színek szeretete köti össze azt a hat alkotót, akinek október 6-án nyílt kiállítása a Tájvízházban. A Gyulai Alkotók Baráti Körének tagjai második alkalommal tárták a közönség elé képeiket a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság bemutatóhelyén. Borbély Mária, Keresztesi Franciska, Metykóné Balogh Edit, Papp Mária, Patkás Irén és Bende Imre tárlatáról a tizenharmadik oldalon számolunk be.

Huszonhat felnőtt és hét gyerek teljesítette idén a Mogyoróssy János Városi Könyvtár Nagy Olvasási Kihívását, a vállalkozó kedvű résztvevők február óta huszonöt könyvet olvastak el. A díjazottak neveit a tizenegyedik oldalon találják meg olvasóink.

A Gyulai Amazonok 6-3-ra kaptak ki a tavalyi Magyar Kupa győztesétől, az Astra HFC-től az NB I.-es futsalbajnokság negyedik fordulójában. Molnár Zoltánné tanítványai kapkodósan kezdtek a kiskunfélegyházi gárda ellen, ami a későbbi játékukra is rányomta a bélyegét. A lányok vezetőedzőjének nyilatkozatát a hatodik oldalon olvashatják a szurkolók.

„Elbuktam, mert nem tudtam már visszahozni a boldog éveket, és nem tudtam megállítani gránitkeménységű alapokra teremtett éltünk elporlását” – fogalmazott jegyzetében Bimbó Lajos. Állásbörze rovatunkban takarítónőt keresünk, Csevegő rovatunkban a kétirányúsításról értekezünk, Piacolás rovatunkból pedig kiderül, meddig kapható dísztök a fürdővárosi standokon.  

* * *

A Gyulai Hírlapot saját kézbesítőink viszik el az önök által megadott lakcímre hétről hétre. Előfizetőink már szerdán este kézbe vehetik és olvashatják a friss Gyulait! Az előfizetésnek más előnye is van, arról nem is beszélve, hogy előfizetve 33 forinttal olcsóbb egy lapszám. A Gyulai Hírlapra egy kerek esztendőre csupán 3500 forintért fizethet elő. Lapunk ajándéknak sem utolsó! Ha az előfizetéssel kapcsolatosan kérdése lenne, hívja Csepregi Brigittát a 06-30-627-6889-es számon.

A Gyulai Hírlap legfrissebb száma 100 forintért megvásárolható szerkesztőségünkben (Gyula, Városház utca 20.), illetve az alábbiakban felsorolt elárusítóhelyeken: Volt V Nővérek (Szent István u. 32.), Tópart ABC (Pósteleki út 22/a), Híd utcai élelmiszerbolt (Híd u. 4.), Buszpályaudvari non-stop (Vásárhelyi Pál utca), Paradicsomi non-stop (Liliom köz), Reoma büfé (Várkert u. 1.), Szőlőskert ABC (Szőlőskert utca 16.), Kiss diszkont (Nagyváradi út 50.), Sarok ABC (Széchenyi u. 7/1.), Narancs ABC (Kazinczy út 1.), Kékszilva ABC (Dobozi út 14.), Vasútállomás újságos (Budrió 16. II/5.), Diófa ABC (Diófa u. 32.), Gabingo (Liliom köz), Élésker szupermarket (Kossuth Lajos tér 5.), Paradicsomi Élésker ABC (Temesvári út 173.), Budrió ABC (Béke sgt. 71.), Gyulavári COOP ABC (Széchenyi u. 53.), Nagyváradi úti COOP ABC (Nagyváradi út), Törökzugi COOP ABC (Budapest krt. 1.), Piaci lottózó (Honvéd utca), Idesüss Pékség (Tomcsányi utca), IQ Könyvesbolt (Kossuth tér), Kossuth téri DohányboltBéke sgt.-i élelmiszerbolt (Béke sgt. 9-11.), Kórházi újságospavilonTörökzugi Kiss ABCTörökzugi dohányboltBuszpályaudvari újságos pavilon (Vásárhelyi P. u. 2.), Béke sgt.-i újságos (Béke sgt. 12.), MOL-kút (Csabai út 5.), Shell-kút (Mártírok útja), Tesco (Csabai út), Interspar (Kétegyházi út). 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)