Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megölte édesanyját, a rendőrség vádemelést javasol

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. október 12. 11:00
Megölte édesanyját, a rendőrség vádemelést javasol
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya egy román állampolgár ellen. A férfi édesanyjával 2017 áprilisában költözött Mezőhegyesre.

Egy lakásban éltek, de a férfi nem érezte jól magát, vissza akart menni szülővárosába, Romániába. Erre nem volt lehetősége, így édesanyjával megromlott a kapcsolata. Gyakran vitatkoztak, a veszekedések tettlegességig fajultak. A férfi rendszeresen és súlyosan bántalmazta, verte, rugdosta édesanyját, aki idén május 26-án életét vesztette. Amikor a nő nem adott életjelet, a férfi a szomszédok segítségét kérte, akik mentőt hívtak. A mentőszolgálat értesítette a rendőrséget arról, hogy a 83 éves nő elhunyt.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a 46 éves Sz. Lászlót bűnügyi őrizetbe vette, és kezdeményezte előzetes letartóztatását, amit a Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírája a Békés Megyei Főügyészség indítványára május 29-én elrendelt. A férfi jelenleg is előzetes letartóztatásban van. A rendőrség vádemelést javasol ellene, a október 11-én lezárt nyomozás iratait a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya továbbította a Békés Megyei Főügyészségre.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)