Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Felnőttcikiség és ifjúsági cukiság a női kézilabdásoknál

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. október 09. 09:40
Felnőttcikiség és ifjúsági cukiság a női kézilabdásoknál
Gyomaendrődi Ligetfürdő NKSE–Gyulasport NKft. 27–22 (12–10)

Az NB II.-es női kézilabda-bajnokság délkeleti csoportjának harmadik fordulójában a Gyulasport NKft. csapatai a Gyomaendrődi Ligetfürdő NKSE együtteseihez utaztak október 8-án. A Barna Károly által irányított fürdővárosi együttes felnőttcsapata a két eddig elszenvedett vereség elfeledtetésére utazott a gyomai katlanba, míg az ifjúsági gárda egy újabb győzelem reményében érkezett ellenfeléhez.

____Eredeti-Gyulasport_Nkft..JPG

A felnőttcsapatnak nem megy a játék a bajnokságban

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Gyulasport NKft.: Nagy B., Nagy N. 2, Rácz Kl. 5, Szőke D. 1, Radnóti M. 2, Csapó H. 4, Buzási O. 1. Csere: Borsós, Nagy I., Komlósi Cs., Szappanos R., Szabó L. 2, Nagy C. 2, Gyepes R., Csiffáry CS. 3, Boruzs B. Vezetőedző: Barna Károly.

A Barna Károly irányította gárda rosszul kezdte a bajnokságot, hiszen két vereséggel az utolsók között ácsorog a tabellán. Az egyénileg rendkívül képzett játékosokból álló gyulai együttes számára létfontosságú, hogy megtalálja a hibák ellenszerét.

A gyulaiakon érezhető volt a feszültség, hiszen rendkívül sok technikai hiba hátráltatta a játékot. Az első félidőben a fürdővárosiak rohantak az eredmény után, ám a hibák sorozata, illetve a védekezésben elkövetett bakik miatt kétgólos hazai vezetéssel fordultak a csapatok.

A második félidőben nagy rohanás vette kezdetét, ami a hazaiak malmára hajtotta a vizet. A Barna-csapat rendkívül sok eladott labdáját az ellenfél irgalmatlanul kihasználta. A végjáték pedig kapkodós, megyei rangadóvá süllyesztette az összecsapást, amelyben a koncentráció hiánya döntött a vendéglátó csapat javára.

A Gyulasport NKft. felnőttcsapata három vereségével a tabella utolsó előtti helyén áll, de hazai pályán javíthat a nem túl acélos Felföldi István SE ellen.


Gyomaendrőd Ligetfürdő NKSE ifjúsági–Gyulasport NKft. ifjúsági 18–41 (12–14)

Gyulasport NKft.: Varga M., Nagy I. 4, Szőke D. 5, Szappanos R., Gyepes R. 7/2, Boruzs B. 10, Szabó L. 12/5. Csere: Hudák D., Tóth M. 3/2., Bicskei B. Vezetőedző: Barna Károly

A Gyulasport NKft. ifjúsági csapata két győzelemmel startolt a bajnokságban, így ezúttal is a két pontért húzták magukra a mezt a lányok.

Az egy kapus és két mezőnyjátékos cserelehetőséggel felálló gyulaiak végig nagy lelkesedéssel és gyors játékkal rukkoltak elő, annak ellenére, hogy tudták, a felnőttmérkőzésre is nevezve lesznek. A siker kulcsa ezúttal is a nagyszerű kapusteljesítmény és az ötletes támadójáték volt. A gyomaendrődi csapat tagjai is küzdöttek a végső sikerért, támadásaikat az első félidőben rendre góllal fejezték be, így rendkívül szoros eredmény alakult ki a félidő végére.

A második félidőre Barna Károly védekezésben stílust váltott csapatával, ami megzavarta a hazaiak támadó játékát. A fürdővárosi támadásokban azonban megmaradt a kreativitás, így a gárda igencsak kiérdemelte a nagyarányú győzelmet.

A Gyulasport NKft. ifjúsági csapata százszázalékos teljesítménnyel a tabella második helyén áll, egy ponttal lemaradva az egy meccsel többet játszó FKSE-Algyő gárdája mögött.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)