Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megnyitották az évet a gyulai sportiskolások

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. HÍREK • 2017. szeptember 29. 09:30
Megnyitották az évet a gyulai sportiskolások
A Gyulasport NKft. szakosztályaiban mintegy kétszáz gyermek kezdi meg a versenyévadot

Sportiskolai évnyitót rendezett a Gyulasport Nonprofit Kft. szeptember 27-én a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. A rendezvényen jelen volt Kónya István, Gyula város alpolgármestere, Teleki-Szávai Krisztina, a Gyulai Tankerületi Központ igazgatója, Kertes István, a Gyulasport NKft. ügyvezetője és Baktai Ferencné, a Gyulasport NKft. szakmai vezetője. 

____Eredeti-P1240743.JPG

Harmadik alkalommal nyithatták meg az a sportiskolai évet a Gyulasport NKft.-nél 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Méltó környezetben, a sportsikerek nagy részének helyet adó városi tornacsarnokban nyitotta meg az évet a Gyulasport Nkft. által irányított sportiskola. A rendezvény elején az 5. számú általános iskola növendékei adtak műsort, majd Kónya István köszöntötte a sportolókat és edzőiket.

Az alpolgármester hangsúlyozta, a város vezetése mindent megtesz azért, hogy a gyulai sportlétesítményekben megfelelő feltételeket biztosítsanak ahhoz, hogy a gyermekek kibontakoztathassák tehetségüket.

Felsorolta az eddig felújított létesítményeket, és beszélt a tervezett felújításokról is, amelyek nagymértékben segíthetik majd az újabb sportsikerek elérését. Mint mondta, néhány nappal ezelőtt ért véget a tornacsarnok külső nyílászáróinak cseréje és napaelemes rendszerének kiépítése.

 

____Eredeti-P1240739.JPG

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Kónya István kiemelte, hogy a felújítások folytatódnak, a tornacsarnok teljes festése, a szociális helyiségek felújítása, a belső világítás és a belső nyílászárók cseréje, valamint a villamos hálózat teljes körű felújítása történhet majd meg.

– Immár harmadik alkalommal gyűlhettünk össze ezen a jeles eseményen. Mindannyiunk számára fontos, hogy egy ilyen rendezvényen elismerhessük az elmúlt év sikereinek szereplőit, megoszthassuk gondolatainkat a sportiskola jelenéről és jövőjéről, és az előttünk álló feladatokat is áttekinthessük.

 

____Eredeti-P1240825.JPG

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Kertes István nyitóbeszédében kifejtette, hogy egy sportiskola életében az évnyitó mindig az előző év sikereinek és eredményeinek számbavételével kezdődik. A Gyulasport NKft. sikerként könyvelheti el, hogy egyre több gyermek választja a Gyulasport NKft. szakosztályait, hiszen a három sportágban mintegy kétszáz gyermek végez sportmunkát kiváló edzők irányításával.

Az ügyvezető az eredmények közül a junior kézilabdacsapat bajnoki bronzérmét, a serdülő kézilabdások felsőházi rájátszását és az U16-os kosárlabdacsapat sikeres szereplését emelte ki. A rendezvény záróakkordjaként Kertes István megnyitotta az idei tanévet és versenyévadot.

 

____Eredeti-P1240776.JPG

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A rendezvény keretében díjazott sportolók és edzőik: Cseman Attila, Kakas Gergő és edzőjük, László Julianna. Gyepes Gergő, Schriffert Balázs és edzőjük, Hajdu Zoltán. Szokolyai Kristóf, Gyepes Gergő és edzőjük Tövisháti József. Tamás Gergő, Beleznai Levente és edzőjük Marschal ÁkosTarkovács Dorka, Müller Szabina és edzőjük, Prohászkáné Nemes Szilvia. Tarkovács Réka, Hegyi Fruzsina és edzőjük, Prohászkáné Nemes Szilvia. Resetár Dávid, Abony Marcell, Papp Bence, Karlovszki Ákos és edzőik (Mahler Brigitta halála után), Majorné Horváth Izabella és Prohászkáné Nemes Szilvia. Kovalovszki Jana, Németh Csenge és edzőjük, Nagy Andrea. Tapasztó Boglárka, Boruzs Alexa és edzőjük, Nagy Andrea. Kubik Heliodor, Zvolenszki Gergő és edzőjük, Riczu Antónia. Tóth Bence, Ádám Gergő, Hegedűs Dániel és edzőjük, Dr. Bányainé Szabó Renáta. Szilágyi Dorka, Veres Lili, Árgyelán Réka és edzőjük, Czoldán Csilla. Várkonyi Laura, Poroszka Petra, Macsári Luca és edzőjük, Czoldán Csilla. Szegedi Szimóna, Gyetvai Dorina, Tóth Mercédesz és edzőjük, Czoldán Csilla. Gyepes Rita, Szabó Leila, Szappanos Réka és edzőjük, Majorné Horváth Izabella. Nagy Izabella és Komlósi Csilla és edzőjük, Tövisháti Zsombor. Süli Richárd és edzői, Kertes István és Szegedi Zsolt. Nánási Katalin és edzője, Czoldánné Domokos Györgyi. Baka Szilvia és Kiss Petra és edzőjük, Kertes István

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)