Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hengereltek az amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. szeptember 21. 12:30
Hengereltek az amazonok
Két mérkőzésen, két győzelem a Gyulai Amazonok mérlege

A Gyulai Amazonok csapatai közül az U19-es nagypályás csapat és a műfüves futsalbajnokságban szereplő együttes is pályára lépett szeptember 17-én. Mindkét együttes magabiztos győzelemmel zsebelte be a bajnoki pontokat.

____Eredeti-U19.jpg

Alaposan helybenhagyta ellenfelét az U19-es csapat

Forrás: Gyulai Amazonok

Az U19-es nagypályás bajnokság keleti csoportjának 3. fordulójában a Gyulai Amazonok idegenben lépetek pályára a Balmazújvárosi FC otthonában. A gyulai lányok igazán kitettek magukért, a lendületben lévő csapat tagjai már a 10. percben megkezdték a gólgyártást. Az első találat Lehóczki Noémi nevéhez fűződik, a gólt Sovány Liza duplája követte.  A félidő vége előtt még Bálint Rebeka is betalált, így 0–4-gyel fordultak a csapatok a szünetre.

A második játékrészben sem tétlenkedtek a gyulai lányok, még nyolc góllal terhelték meg a hazai csapat hálóját. A gólvadászatban Bálint Rebeka öt gólig meg sem állt, de a második félidőben Kurai Nikolett, Kajári Gabriella és Kovács Dóra is gólt jegyzett.

Remek teljesítményükkel az amazonok továbbra is veretlenül állnak a tabella élén. A következő fordulóban csak október 1-jén lépnek pályára a fürdővárosi labdazsonglőrök, akik hazai környezetben fogadják a Debreceni Akadémia csapatát.

Eredmény: Balmazújváros – Gyulai Amazonok 0–12 (0–4).

Gyulai Amazonok: Németh Viktória, Kurai Nikolett, Gera Dóra, Kovács Dóra, Balogh Noémi, Kajári Gabriella, Paál Dalma, Lehóczki Noémi, Bartha Boglárka, Sovány Liza, Bordás Renáta, Bálint Rebeka és Szerb Katalin. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

Gólszerzők: Bálint Rebeka (5), Kurai Nikolett (2), Sovány Liza (2), Kajári Gabriella, Kovács Dóra és Lehóczki Noémi.

– Kissé tompán kezdtük a mérkőzést, azonban így is szép gólokat szereztünk. Maximálisan elégedett lehetek a látottakkal, azonban egy nagyobb kaliberű csapat ellen ennyi helyzetet nem fogunk tudni büntetlenül kihagyni – mondta a mérkőzésről Molnár Zoltánné.


A Békés megyei műfüves futsalbajnokság 1. fordulójában a Gyulai Amazonok együttese a Pusztaföldvári LK és a Nagymágocs SE csapatai ellen léptek pályára Dévaványán. A gyulai csapat a tavaly a negyedik pozícióban fejezte be a bajnoki küzdelmeket.

A bajnokságra ebben az évben kilenc csapat adta le nevezését, ahol a kiírás szerint fordulónként két mérkőzést játszik minden csapat oda-visszavágó alapon.  A szabályoknak megfelelően a kétszer húsz perces perces játékidő alatt, fordulónként két NB I.-es játékos léphet pályára.

Molnár Zoltánné legénysége az első összecsapáson tizennégy góllal lépett át a földvári együttesen. A második mérkőzés már szorosabb csatát hozott. A találkozón a Nagymágocs SE lányai szerezték meg a vezetést, de nem sokkal később Perjési Rita két találatával és Barthalos Dóra góljával átvették a mérkőzés irányítását a fürdővárosiak. Később, a kiváló formában lévő Szegedi Nikolett is betalál, így már 4–1-re vezettek fürdővárosi spílerek. Az ellenfél gárdájának erejéből már csak egy szépítő találatra futotta, így a "várvárosiak" két gólos sikerrel gyűjtötték be a győzelemért járó pontokat.

A következő fordulóban a Gyulai Amazonok Békéscsabán találkoznak a Dévaványa SE és a Mezőberényi FC csapataival október 8-án.

Gyulai Amazonok: Csontos Zsanett, Heidt Edina, Perjési Rita, Szegedi Nikolett, Barthalos Dóra
Cserék: Mázik Flóra, Lázár Aliz, Sztrein Virág és Molnár Izabell. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

Eredmények: Gyulai Amazonok – Pusztaföldvári LK 14–0 és Nagymágocs SE – Gyulai Amazonok 2–4.

Gólszerzők: Perjési Rita 7, Szegedi Nikolett 2, Heidt Edina 2, Lázár Aliz, Csontos Zsanett, Barthalos Dóra, valamint Perjési Rita 2, Barthalos Dóra és Szegedi Nikolett.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)