Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Itt a legfrissebb Gyulai Hírlap! Jöhetnek az oroszok! Kétezer tájfutó! Gyulai is vágtat!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2017. szeptember 13. 19:01
Itt a legfrissebb Gyulai Hírlap! Jöhetnek az oroszok! Kétezer tájfutó! Gyulai is vágtat!
Lapunk ajánlott minden gyulainak, minden héten, s recept nélkül is kapható

Heti lapszámunkban többek között beszámolunk róla, hogy gyulai delegáció látogatott Moszkvába. Az orosz fővárosban az utazási irodák részéről komoly érdeklődés mutatkozott a fürdőváros iránt. Címlapfotónkon ezúttal a szeptember 15-i Nemzeti Vágta gyulai indulója, Pécsi Krisztina és lova, Jáde látható.

Olvasni jó!

Fotó: Gyulai Hírlap 

Országos tájékozódási futóbajnokságot és sprintváltóbajnokságot rendeznek szeptember 16-án és 17-én Gyulán. A versenyekre – melyek útvonala a fürdőváros nevezetességeit is érinti – eddig több mint kétezren neveztek. A részletekről lapunk harmadik oldalára lapozva tudhatnak meg többet olvasóink.  

Az év végén újra megnyitja gyulai üzletét az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. Az áruházlánc lapunkhoz eljuttatott közleményében azt írta: az utóbbi időben több vásárlói megkeresés is érkezett hozzájuk a fürdővárosi bolt újranyitásával kapcsolatban. Cikkünket a második oldalon közöljük.

Kislányának és barátnőjének azt is megengedi Kara Misa, hogy befonják a haját. A Magna Cum Laude negyvenéves basszusgitárosával és szövegírójával készített interjút a friss Gyulai Hírlap kilencedik oldalán találják meg olvasóink.

Megszerezte első győzelmét a Várfürdő-Gyulai Termál FC a megyei első osztályban, a Démusz Zsolt által irányított csapat 0-1 arányban győzte le a Dévaványai SE gárdáját. A meccsről Bimbó Lajos számol be a hetedik oldalon.

Egy nagy kócsagot láttak élelmet keresni a lakók a gyulai Élővíz-csatorna németvárosi szakaszán – írta lapunknak Kurta János. A belvárost eddig elkerülő költöző madárról a tizenharmadik oldalon tudhatnak meg többet olvasóink.

Lapunk tizenkilencedik oldalán tovább folytatódik Szombati Andrea kalandos bicikliútjáról szóló, többrészes cikkünk. A történetből többek között kiderül, miért nevezik a belgák a pokol útjának a Vennbahnt.

Nagy Mártának nyílt kiállítása a közelmúltban a Mogyoróssy János Városi Könyvtárban. A nyugdíjas alkotóról megtudtuk: mindig is arról álmodott, hogy festeni fog. Az október 14-ig látható tárlatról a tizenegyedik oldalon írunk.

Svejk óta tudjuk, hogy a háborús dicsőséghez a krumplis gulyás és a kilenc órai fekvés mellett elengedhetetlenek a latrinák – olvasható Súr Enikő jegyzetében, melyet a huszadik oldalon közlünk. Állásbörze rovatunkban többek között kútkezelőt keresünk, Piacolás rovatunkban a sóskáról írunk, Csevegő rovatunkban pedig az óvatlanul közlekedő biciklisek szolgáltak témául.

* * *

A Gyulai Hírlapot saját kézbesítőink viszik el az önök által megadott lakcímre hétről hétre. Előfizetőink már szerdán este kézbe vehetik és olvashatják a friss Gyulait! Az előfizetésnek más előnye is van, arról nem is beszélve, hogy előfizetve 33 forinttal olcsóbb egy lapszám. A Gyulai Hírlapra egy kerek esztendőre csupán 3500 forintért fizethet elő. Lapunk ajándéknak sem utolsó! Ha az előfizetéssel kapcsolatosan kérdése lenne, hívja Csepregi Brigittát a 06-30-627-6889-es számon.

A Gyulai Hírlap legfrissebb száma 100 forintért megvásárolható szerkesztőségünkben (Gyula, Városház utca 20.), illetve az alábbiakban felsorolt elárusítóhelyeken: Volt V Nővérek (Szent István u. 32.), Tópart ABC (Pósteleki út 22/a), Híd utcai élelmiszerbolt (Híd u. 4.), Buszpályaudvari non-stop (Vásárhelyi Pál utca), Paradicsomi non-stop (Liliom köz), Reoma büfé (Várkert u. 1.), Szőlőskert ABC (Szőlőskert utca 16.), Kiss diszkont (Nagyváradi út 50.), Sarok ABC (Széchenyi u. 7/1.), Narancs ABC (Kazinczy út 1.), Kékszilva ABC (Dobozi út 14.), Vasútállomás újságos (Budrió 16. II/5.), Diófa ABC (Diófa u. 32.), Gabingo (Liliom köz), Élésker szupermarket (Kossuth Lajos tér 5.), Paradicsomi Élésker ABC (Temesvári út 173.), Budrió ABC (Béke sgt. 71.), Gyulavári COOP ABC (Széchenyi u. 53.), Nagyváradi úti COOP ABC (Nagyváradi út), Törökzugi COOP ABC (Budapest krt. 1.), Piaci lottózó (Honvéd utca), Idesüss Pékség (Tomcsányi utca), IQ Könyvesbolt (Kossuth tér), Kossuth téri DohányboltBéke sgt.-i élelmiszerbolt (Béke sgt. 9-11.), Kórházi újságospavilonTörökzugi Kiss ABCTörökzugi dohányboltBuszpályaudvari újságos pavilon (Vásárhelyi P. u. 2.), Béke sgt.-i újságos (Béke sgt. 12.), MOL-kút (Csabai út 5.), Shell-kút (Mártírok útja), Tesco (Csabai út), Interspar (Kétegyházi út). 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)