Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újra megnyitja kapuit a gyulai ALDI áruház

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. HÍREK • 2017. szeptember 12. 15:00
Újra megnyitja kapuit a gyulai ALDI áruház
A Bicere utcai üzletben ez év végétől lehet majd újra vásárolni

Újra megnyitja gyulai üzletét az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. – olvasható a cég sajtóközleményében. A bolt 2012-ben zárta be kapuit.

P1240308.JPG

Nemsokára újra bárki behajthat a Gyulai ALDI parkolójába

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Ahogy azt a közleményből megtudtuk, az ALDI folyamatosan figyeli ügyfelei igényét, és ezekre reagálva alakítja kínálatát és működését.

Az áruházlánc az utóbbi időben egyre több vásárlói megkeresés érkezett a gyulai üzlet újranyitásával kapcsolatban, ezért erre a fogyasztói igényre reagálva 2017 végén ismét megnyitja Gyulán, a Bicere utca 15/A. szám alatti üzletét.

Ezzel a gyulai és környékbeli vásárlóknak ismét elérhető lesz az ALDI árukínálata. A megújult áruház modern belsővel várja majd a vásárlókat, kiemelt hangsúlyt kap a piactér, ahol a friss zöldség- és gyümölcsárut magasabb, kényelmesebb pulton helyezik el. Azon melegében nevű látványpékségünk pedig immár a gyulai áruházban is elérhető lesz.

– Az újranyitással mintegy tucatnyi új munkahelyet teremtünk, a versenyképes fizetésekre pedig továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk – áll az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. sajtóközleményében.

Görgényi Ernő, Gyula város polgármestere örömét fejezte ki az újranyitással kapcsolatban, hiszen ezzel bővül a gyulai lakosok által elérhető választék.

– Nagyon örülök, hogy az üzletnyitás új munkahelyeket teremt majd a helyi lakosoknak is – hangsúlyozta Gyula város első embere.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)