Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Két összecsapáson is bizonyítottak a gyulai tekések

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. szeptember 11. 15:38
Két összecsapáson is bizonyítottak a gyulai tekések
Egy nemzetközi és egy bajnoki találkozót is behúzott a Gyulai SE csapata

Az NB I.-es bajnokságban szereplő Gyulai SE együttese hazai pályán győzte le Szanki OBSE csapatát a szeptember 9–10. között megrendezett bajnoki fordulókban. A gyulaiak egy héttel a találkozó előtt a Kézdivásárhely gárdájával csaptak össze egy baráti gurítás keretében.

____Eredeti-P1240041.JPG

Közös képen a nemzetközi találkozó résztvevői

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A kézdivásárhelyi és a fürdővárosi együttes igencsak jó viszonyt ápol egymással, hiszen minden évben többször is összemérik erejüket. A Kovászna megyei gurítók rendszeresen részt vesznek a Dr. Gyarmati Sándor Tekeemlékversenyen, a Gyulai SE játékosai pedig a KSE-napokon gurítanak.

A legutóbbi találkozón, a Magyarvárosi Söröző tekepályáján közös főzésen és baráti beszélgetésen szőhették tovább a barátság fonalát a játékosok. A fürdővárosi együttes elhalasztotta bajnoki összecsapását, lehet, hogy pont ezért diadalmaskodtak a bábudöntögetésen.

Eredmény: Gyulai SE–Kézdivásárhelyi SE 7–1 (2968–2827)


A gyulai tekegárda a második fordulóban csatlakozott be az NB I.-es bajnokság keleti csoportjának küzdelmeibe. A Szanki OBSE volt az ellenfelük.

A Püski Lajos, Schriffert Roland, Egyed Ferenc, Baksa Imre, Czégény Csaba, Nyári Krisztofer és Pigniczky Pál alkotta „várvárosiak” nagyarányú győzelmet arattak Bács-Kiskun megyei ellenfelük felett. A Schriffert Dániel és Schriffert Dominik alkotta ifjúsági együttes szintén magabiztosan utasította maga mögé a szankiak azonos korosztályú gárdáját.

Eredmény: Gyulai SE–Szanki OBSE 6–2 (3084–3058) és Gyulai SE ifjúsági–Szanki OBSE ifjúsági 3–1 (932–902)

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)