Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újabb kétmillió forintot adományoztak a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványnak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E. HÍREK • 2017. július 22. 14:35
Újabb kétmillió forintot adományoztak a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványnak
Az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesülethez több forrásból érkeztek támogatások

Habár a tavaly ősszel megálmodott Békés megyei koraszülött mentőautó már úton van, a gyűjtőakció nem állt meg a Viharsarokban. Nemrégiben összeadódott a beszerzéshez szükséges összeg, de a frissen megrendelt gépjármű eszközökkel való felszerelése még hátravan. Most úgy tűnik, hamarosan az is megvalósulhat, hiszen július 22-én a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány újabb adományt vehetett át.

Az alapítvány és az egyesület képviselői 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Ezúttal az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület jóvoltából adtak át több mint 2 millió forintot az alapítvány képviselőinek. Felföldi Sándor, az egyesület elnöke kiemelte: náluk a kezdetek óta folyik a gyűjtés, melyet események bevételeivel, magánemberek adományaiból és más egyesületek jóvoltából tudnak támogatni.

A támogató egyesületek képviseletében jelen volt a kolozsvári Áldás Népeség Egyesület elnöke, Simon Csaba, aki lapunknak elmondta: a határon túli egyesület szintén gyermekekkel foglalkozik, így természetes volt, hogy lehetőségeik szerint támogatják majd a Békés megyei adománygyűjtést.

– Négy éves kapcsolatunk van az egyesülettel. Ők már voltak Kalotaszegen, és mi is voltunk a fiatalokkal Gyulán táborozni, így tartjuk a kapcsolatot a helyiekkel. Minket is segítenek magánemberek és más adományok, természetes, hogy amit lehet, adunk belőle – emelte ki Simon Csaba.

Az eseményen dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed köszönetét fejezte ki az újabb az adományért, majd elmondta: a gyűjtést tovább folytatják a mentőautó eszközeire és annak folyamatos működtetésére.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)