Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulán lép fel a Hexotol, a The Batteries és a Neoclassiks zenekar

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2017. július 19. 13:00
Gyulán lép fel a Hexotol, a The Batteries és a Neoclassiks zenekar
Programajánló
____Eredeti-Hexotol.JPG

Július 20-án 20.30 órától a Hexotol, 21.30 órától a The batteries és 22.30 órától a neoclassiks ad koncertet a várkertben

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont

A Grál és őrzői című tárlat október 1-jéig tekinthető meg. Július 28-án, pénteken 17.30 órakor A hadmérnök feljegyzései címmel nyílik kiállítás Ölveczky Gábor grafikusművész alkotásaiból. A tárlatot prof. dr. Csikány Tamás ezredes, az MTA doktora, tanszékvezető egyetemi tanára nyitja meg. A kiállítás szeptember 10-ig tekinthető meg.

Kohán képtár

A Sorsok és tájak Jankay Tibor művészetében című kiállítás szeptember 17-ig látogatható.

Várkert

Július 20-án, csütörtökön a Gyulai Vár Metál Fesztiválon fellép a Hexotol, a The Batteries és a Neoclassiks zenekar. A 19 órakor kezdődő rendezvényre kilátogatókat akrobatikus motocrossbemutató is várja. A fesztiválon való részvétel ingyenes.

Világóra

Július 24-én, hétfőn 19 órától Patyi Zoltán zenél a közönségnek.

Gyulai vár

Július 19-én, szerdán 20.30 órától öt virtuóz ad különleges és sajátos hangulatú koncertet a gyulai várban. A fellépő ifjú tehetségek (Holozsai Eszter, Kökény Tamás, Sándor Zoltán, Szauer Bianka, Szüts Apor) a Virtuózok televíziós sorozatában már letették névjegyüket a nagyközönség előtt, most pedig a gyulai komolyzene-kedvelőket kápráztatják el játékukkal. A koncertet Bolyky Zoltán karmester vezényli.

Gyulai Várfürdő

Július 21-én, pénteken 17 órától a Fabatka Bábszínház Sárkány-mese című előadása várja a kicsiket

Várszínpad

Július 22-én, szombaton 19 órától Gyulai Vár Jazz Fesztiválon fellép a svájci Jojo Mayer’s Nerve, Magyarországról pedig a Makrokozmosz, a Vörös Janka e-Series és a Gyulai Big Band. Másnap szintén 19 órától Vár Blues Fesztiválon ad koncertet a brit lan Siegel Band, a holland The Dawn Brohers és a Borsodi Blues Collective. Július 24-én, hétfőn 20.30 órától a Kárpátaljai Megyei Drámai Színház Zelei Miklós Hubertusz című darabját adja elő a várszínpadon.

színpad

Július 25-én és 26-án 20.30 órától a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház előadásában a Hair című musical látható Puskás Zoltán rendezésében.

Ladics-ház

Július 27-én, csütörtökön 20 órától a Ladics-házi esték rendezvénysorozat keretében kötetlen beszélgetéssel és dedikálással várják az irodalom iránt érdeklődőket.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)