Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Római vakáció a Gyulai Várszínház tószínpadán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • KULTÚRA • 2017. július 17. 19:00
Római vakáció a Gyulai Várszínház tószínpadán
A darabot Pelsőczy Réka rendezi

Az Orlai Produkció Iroda, a FÜGE és a Szentendrei Teátrum közös produkciójaként érkezik a Római vakáció című előadás a Gyulai Várszínházba, amelyet július 18-án, kedden 20.30-tól tekinthetnek meg a színházszeretők.

tenki réka és fekete ernő a római vakáció című darabban

Fotó: Tiszeker Dániel

Egy örök klasszikus: a romantikus Audrey HepburnGregory Peck film színpadon, Cole Porter dalokkal. Egy kicsiny ország trónörököse, Anna hercegnő hivatalos látogatásra érkezik Rómába. Vele utazik az udvar néhány szigorú képviselője, minden percét protokoll események töltik ki. A lány fellázad, és egy váratlan pillanatban megszökik, hogy felfedezze az Örök Várost. Persze azonnal nyomába szegődik a bulvársajtó, hogy szaftos pletykákkal szolgáljon a közönségnek. élükön az elszánt Joe Bradley, aki minden áron nagy sztorit akar szállítani megrendelőinek – ha kell, magába is bolondítja a hercegnőt.

A darabot Pelsőczy Réka rendezi, a főbb szerepekben pedig láthatjuk Tenki Rékát, Fekete Ernőt és Hernádi Juditot is. Az előadás 2 óra 15 perc, amelyben lesz egy szünet is. Jegyeket 3000, 3500 és 4000 forintért válthatnak az érdeklődők.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)