Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hűsítő adománnyal támogatták a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. HÍREK • 2017. július 15. 09:30
Hűsítő adománnyal támogatták a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt
A békéscsabai Adria Fagyizó 70 ezer forinttal segítette a koraszülött-mentőautó beszerzését

Július 14-én, Békéscsabán került sor a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány soron következő adományátvételére az Adri Fagyizó jóvoltából. A megyeszékhely sétáló utcáján található fagylaltozó két tulajdonosa 70 ezer forinttal támogatta a gyulai kezdeményezést. 

____Eredeti-P1220055.JPG

Hűsítő adomány

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Dübörgő lóerők vezették fel a jeles eseményt, hiszen a vállalkozás horvát nemzetiségű vezetői a Körös Motoros Egyesület segítségével nyújtották át borítékukat.

A hűsítő édes ízek otthonában Dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed, a gyűjtést kezdeményező alapítvány kuratóriumának elnöke és dr. Fodor Zsuzsanna kuratóriumi tag vehette át a nemes célt segítő összeget.

Mint azt Dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamedtől megtudtuk, az alapítvány számláján jelenleg nagyjából 33 millió forint áll rendelkezésre, de folyamatosan érkeznek az újabb felajánlások. A gyűjtés három fázisú, hiszen a mentőautó beszerzésén kívül, a felszerelések és az eszközök beszerzésére és a működtetésre is gondolniuk kell.

– A rengeteg segítségnek köszönhetően a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány már alá is írta a szerződést a mentőautót gyártó céggel.

Amint azt megtudtuk, a tervek szerint már az ősszel szolgálatba is állhat az első Békés megyei koraszülött-mentőautó.

Ilmi Velija és társa nagyon örül, hogy támogathatja az alapítvány munkáját, és készen áll segíteni hasonló adományozásoknak is.

– Nagyon örülünk, és nagyon boldogok vagyok, hogy vannak olyan emberek, akik nagyon sok erőfeszítést tesznek, hogy segíthessenek a gyermekeken.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)