Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szavazz a Gyulai Várfürdőre Az Év Fürdője versenyen!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. június 23. 10:00
Szavazz a Gyulai Várfürdőre Az Év Fürdője versenyen!
Békés megyéből tizennégy fürdő „áll a rajtkőre” a megmérettetésen

Idén nyáron már harmadik alkalommal választja meg az ország kedvenc fürdőit. Az Év Fürdője szavazáson csaknem kétszáz hazai fürdő három kategóriában verseng a voksokért – tájékoztatta lapunkat Sánta Tibor, a verseny marketing- és értékesítési munkatársa.

a Gyulai Várfürdő, amely tavaly második lett, idén esélyes az első helyre

Fotó: Gyulai Hírlap

A Termalfurdo.hu a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával idén is három kategóriában keresi az ország legnépszerűbb fürdőit. A három kategória kialakítására – az Év Fürdője, az Év Feltörekvő Fürdője, a Helyiek Kedvenc Fürdője – azért volt szükség, mert a magyarországi fürdők rendkívül sokszínűek. A világszinten is egyedülálló termálvízkincsünkre hozzávetőleg kétsazáz fürdő épült, a néhány medencés, időszakosan nyitva tartó fürdőktől a nemzetközi hírű, több tucat medencével rendelkező komplexumokig.

Tavaly a megyéből az idei indulók közül a legjobb eredményt a Gyulai Várfürdő érte el, amely az Év Fürdője kategóriában második lett, de Gyopárosfürdő is jól szerepelt az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában elért negyedik helyezésével. 

A verseny szabályainak értelmében az előző év győztesei nem indulnak, így idén nem lehet szavazni a Miskolctapolca Barlangfürdőre, amely az Év Fürdője kategóriát nyerte meg, a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőre, amely az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában győzött és az Orfű Aquaparkra, amely a Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában szerezte meg az első helyet.

Augusztus 31-ig bárki voksolhat kedvenc fürdőjére az Evfurdoje.hu oldalon. A szavazók között wellneshétvégéket és egyéb értékes nyereményeket sorsolnak ki a szervezők. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)