Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ittasan oszlopnak ütközött, vádemelést javasolnak ellene

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. június 15. 09:30
Ittasan oszlopnak ütközött, vádemelést javasolnak ellene
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Oszlopnak ütközött egy személygépkocsi március 17-én délelőtt fél 11 körül Gyulán, a Galamb utcában. A Gyulai Rendőrkapitányság június 12-én lezárta a férfi ellen ittas járművezetés gyanúja miatt indított nyomozást.

A balesetben senki nem sérült meg, a jármű vezetője éppen el akart menni a baleset helyszínéről, amikor a rendőrök odaértek. Többször felszólították, hogy állítsa le a járművet, és szálljon ki az autóból, de nem tette meg. Az egyik rendőr húzta be a kéziféket, és állította le a kocsit. A férfi még ezután is megpróbálta beindítani a motort, hogy elinduljon. 

Az alkoholszondát nem tudta megfújni, ezért a rendőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre állították elő. Az igazságügyi orvos szakértő véleménye szerint az 57 éves gyulai S. György vérében 1,72 g/l ezrelék volt a véralkohol-koncentráció, tehát súlyosan ittas állapotban vezetett. A rendőrök büntető feljelentést tettek ellene, és bevonták a vezetői engedélyét.

A Gyulai Rendőrkapitányság a büntetőeljárás iratait vádemelési javaslattal elküldte a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségre.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)