Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Restart Computer – minőség garanciával

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR/S. J. • MAGAZIN • 2017. június 18. 15:00
Restart Computer – minőség garanciával
Minden, ami a számítástechnikába belefér

Új számítástechnikai szaküzlet nyílt márciusban Gyulán, a Jókai utca 20. szám alatt. A németvárosi boltban a pendrive-tól a nyomtatókon át a laptopokig valamennyi informatikai eszköz beszerezhető. Török Zoltán, a vállalkozás vezetője javítást, szervizelést, távsegítséget és rendszerfelügyeletet is vállal, igény szerint helyszíni kiszállással, nemcsak a fürdővárosban, hanem annak vonzáskörzetében is.

Török Zoltán, a Restart Computer üzletvezetője 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Török Zoltán lapunknak elmondta: az üzlethelyiségben tizenhat évig számítástechnikai eszközöket árultak, ami fontos szempont volt a vállalkozás helyszínének kiválasztásakor. A szakember a korábbi üzletben alkalmazottként tevékenykedett, így ügyfél- és vásárlókörének nagy része már évek óta ismeri őt. Ezek után talán nem meglepő, hogy sokan csak jó tanácsért térnek be a számítástechnikai műszerészként és szoftverüzemeltetőként végzett, komoly szakmai tapasztalattal rendelkező üzletvezetőhöz.

Török Zoltántól megtudtuk, a klimatizált, ízlésesen berendezett boltban nyomtatók, asztali számítógépek, laptopok, monitorok, hálózati eszközök, routerek, hangtechnikai és telekommunikációs eszközök is kaphatók. A szakember üzlete nagy előnyének tartja, hogy meghibásodás esetén személyesen kereshetik fel a vevők, így akár azonnal ki tudja cserélni a hibás alkatrészeket, és ügyfeleinek – az online vásárlással ellentétben – nem kell kivárniuk a 3–5 hetes garanciális javítási időt.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

A kereskedésben az Acer, az Asus, az LG, a Lenovo, a Samsung, a Dell és a HP termékeit forgalmazza, ezekre általában két év garanciát biztosít a gyártó. Az új eszközök mellett alkatrészek, valamint használt, de tökéletesen működő laptopok, asztali gépek, monitorok is beszerezhetők az üzletben, utóbbiak 3-6 hónap garanciával.

A boltvezető hangsúlyozta: kizárólag olyan eszközöket árul, amit maga is megvásárolna, így rossz minőségű terméket biztosan nem talál senki az üzletben. A Restart Computerben a vásárlók – pénztárcájukhoz mérten – közép-, felső- és a csúcskategóriás árukból válogathatnak.

Török Zoltán azt is elmondta: ha valamelyik áru nincs készleten, igény szerint 1-2 nap alatt be tudja szerezni. Kiemelte továbbá, hogy a Restart Computer cégek, irodák, hivatalok nagyobb megrendelését is teljesíti.  

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Az üzletvezetőnek a távfelügyelet is a fő tevékenységei közé tartozik. Partnerei gépeit távoli asztalról ellenőrzi, és ha problémát észlel, a helyszíni vizsgálat után kijavítja azt. Azok, akik kevésbé jártasak az informatika világában, ugyancsak bátran fordulhatnak hozzá, hiszen szükség esetén házhoz is kimegy. A szakember este 9 óráig tart telefonos ügyeletet, szolgáltatása eseti díjas.

A Restart Computer hétfőtől péntekig 9–17 óra között, szombaton 9–12 között tart nyitva. Az üzlet előtt ingyen lehet megállni, így a vevőknek a parkolás miatt sem kell aggódniuk. A boltvezető a restartcomputergyula@gmail.com e-mail-címen és az üzlet Facebook-oldalán is elérhető. Telefonszáma: 06-20-521-9693.

Török Zoltán jó hírrel is szolgált olvasóinknak: azok, akik a Gyulai Hírlap cikkére hivatkozva vásárolnak nála, 5 százalék kedvezményt kapnak.  

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)