Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Országos hetedikek a karácsonyis lányok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. május 17. 12:30
Országos hetedikek a karácsonyis lányok
A labdarúgó-diákolimpián a 19 megye bajnokcsapatai vettek részt

A V–VI. korcsoportos labdarúgó-diákolimpia országos döntőjét rendezték meg május 12. és 14. között. A szekszárdi seregszemlén a Puczkó Annamária vezette csapat az ország hetedik legjobb gárdája lett. 

____Eredeti-18596306_1453534814669881_50194140_o.jpg

A gyulai lányok képviselték a megyét

Fotó: Karácsonyi János katolikus gimnázium

A megmérettetésen a tizenkilenc megye bajnokcsapata vett részt. Puczkó Annamária csapata a sorsoláson Vác, Hatvan, Kazincbarcika és Tata csapataival került össze. A csoportmérkőzések során a gyulai lányok magabiztos játékkal jutottak tovább a vasárnapi helyosztókra.

A fürdővárosi labdarúgók a B jelű csoport 2. helyezettjével, a győri Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia csapatával kerültek össze, akiktől 4–1 arányú vereséget szenvedtek.

Az 5–8. helyek egyikéért folytatott párharcban a kisvárdai együttes ellen húztak mezt a „várvárosiak”. A gyulai lányokon azonban kijött a fáradtság, így nem tudtak fejben koncentrálni, aminek következtében 3–2 arányban alul maradtak ellenfelükkel szemben.

A 7–8. helyért azzal a Kazincbarcikával mérkőztek meg, akikkel a csoportmérkőzéseken már játszottak, így 7–0-ás győzelmet arattak. Fölényes győzelmével a Karácsonyi János Katolikus Gimnázium és Általános Iskola csapata a 7. helyen zárta a diákolimpiát.

Az eredményhirdetés díjait Kovács Kálmán egykori válogatott labdarúgó adta át. A Csontos Zsanett vehette kézbe a legjobb kapusnak kijáró elismerést.

A csapat tagjai: Csontos Zsanett, Kurai Nikolett, Balogh Noémi, Bordás Renata, Lukóczki Nikolett, Abai Éva, Skumáth Viktória, Sárközi Boglárka és Mázik Flóra. Felkészítő testnevelő: Puczkó Annamária.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)