Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kábszer a dohányban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. május 16. 13:00
Kábszer a dohányban
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Kábítószer-kereskedelem és ittas járművezetés gyanúja miatt, valamint körözés alapján történt rendőri intézkedés május 15-én.

Az Orosházi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vett egy tótkomlósi férfit. A 29 éves M. Kálmán a nyomozás eddigi adatai szerint többeknek adott el kábítószernek minősülő anyaggal átitatott papírlapokat, amelyeket vásárlói dohány közé kevertek, úgy fogyasztottak el.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő egy békési férfit. Murony külterületén igazoltatták, kisteherautót vezetett. A helyszínen és a Békési Rendőrkapitányságon végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, ezért a rendőrök elvették a vezetői engedélyét, és büntető feljelentést tettek ellene.

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei elfogtak egy 19 éves solymári fiatalembert, akit körözött a rendőrség. A bíróság bűncselekmény elkövetése miatt javítóintézeti nevelését rendelte el, ezért a rendőrök a kijelölt intézménybe vitték.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)