Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Különleges enteriőr fogadja a vendégeket az Aqua Hotelben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2017. május 15. 16:35
Különleges enteriőr fogadja a vendégeket az Aqua Hotelben
A szállodát három hónap alatt varázsolták újjá

A közelmúltban nyitották meg a felújított Aqua Hotelt, melyet három hónap alatt épített teljesen újjá csapatával jelenlegi tulajdonosa. Bozó Andrással beszélgettünk a megújult külsőről, a dizájn apró részleteiről, és arról, kiket várnak a nem mindennapi megjelenéssel rendelkező szállodába.

bozó andrás, az aqua hotel tulajdonosa

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Az előtérbe lépve talán csak annyit veszünk észre, hogy az új szállodában minden nagyon különleges és modern. Ám lapuknak az új tulajdonos elárulta: minden apró képnek, szobornak, egyedi tapétarészletnek üzenete van.

– Az elsődleges koncepció a megjelenésben a boldogság hangulatának megteremtése volt. Azt szerettük volna elérni, hogy a vendég, aki autóval megáll előttünk, azt mondja: de jó, hogy itt foglaltam szobát – mondta el Bozó András.

 

____Eredeti-IMG_5379.JPG

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

– A mennyezeti figurák mindegyike egy angyalt szimbolizál, melyeknek apró fény világít a szívük helyén. Ahogy mi, emberek, ők is különböző színűek és méretűek. A kislány az étkező fölött szintén egy angyal szimbólum, és nagyon sok hasonló, rejtett üzenet van még az enteriőrökben. Az egészet játékosan valósítottuk meg, van olyan felirat, amely a bejárattal szemben elhelyezkedő tükörben látszik igazán jól, és még a mosdók sem hétköznapiak. Férfi mosdónkból például mindenki nevetve jön ki. 

– Összefoglalva: sok apró részlet van a szállodában, és ezek mindegyikének külön jelentése van, a legfontosabb talán mégis az, hogy az egyik, Gyulán jól ismert barátomról különtermet neveztünk el. A Csikós Misi teremben sok hozzá kötődő emlék jelenik meg – árulta el a szálloda tulajdonosa.

Bozó András hozzátette: saját erőből hozták létre a megújult szállodát, amelyben csaknem 60 embernek adnak munkát.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

– Szilveszterkor még a régi formájában állt a hotel, de húsvétra már kinyitottunk – tette hozzá a tulajdonos, aki kiemelte: nagyon örülnek annak, hogy egyre több fiatal választja őket, amikor Gyulára érkezik.

Az új gyulai szállodában 40 szoba és mintegy 150 férőhely várja a fiatal és idős látogatókat. A vezetés jövőre vonatkozó tervei is rendhagyók, hisz a későbbiekben egy alapítványt szeretnének létrehozni, és a bevételükből elkülönített összegből a gyulai tehetséges fiatalokat támogatnák. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)